1.200 kinderen in beweging tijdens de herfstvakantie

Druk bezochte herfstvakantieactiviteiten van AmstelveenSport
Aan de diverse activiteiten van AmstelveenSport in de herfstvakantie deden maar liefst 1.200 kinderen mee. “Wij vinden het fantastisch om al deze kinderen met zoveel plezier en enthousiasme te zien bewegen. Wij blijven deze activiteiten dan ook de komende schoolvakanties organiseren”, aldus Sven Vismans, manager sportservice AmstelveenSport.

Klimmen, springen, rennen en waterpret
In zwembad De Meerkamp konden kinderen zich elke middag uitleven op de Jungle stormbaan in het wedstrijdbad en op vrijdagmiddag werd er fanatiek watervoetbal gespeeld. In samenwerking met Jongerenwerk was er een padel en een voetbal toernooi. Peuters kregen geen genoeg van het spelen in de Beweegbox en de Turnhal tijdens het PeuterFestival, waar spiderman een gastoptreden verzorgde. Het luchtkussenFestival in de Ben Goudsmithal zorgde voor twee dagen springplezier. De tweede dag was speciaal voor kinderen van BSO KinderRijk. Deze opzet is goed bevallen en de samenwerking wordt uitgebreid naar andere buitenschoolse opvangen.

Kerstvakantie
In de kerstvakantie staan sowieso op het programma: het LuchtkussenFestival in de Ben Goudsmithal op dinsdag 2 januari 2024 voor de BSO en woensdag 3 januari 2024 voor reguliere bezoekers. Donderdag 4 januari vindt het PeuterFestival in de Beweegbox en Turnhal plaats. Vrijdagavond 5 januari 2024 is er in het golfslagbad van zwembad De Meerkamp een groots nieuwjaarsfeest discozwemmen. Maak een goede start in het nieuwe jaar en doe mee met de activiteiten van AmstelveenSport. Meer informatie en tickets op: amstelveensport.nl/vakantieactiviteiten

Meer nieuws

AmstelveenBeach-ook-in-2024-op-het-Stadsplein
AmstelveenBeach keert deze zomer terug
Meer informatie
Deelnemers-aan-de-GoldenSports-training-in-de-Bankras-web
GoldenSports nu ook in Amstelveen
Meer informatie
Vakantieactiviteiten-jeugd-1200
Meivakantie activiteiten
Meer informatie
Linkedin-april-actief-web
Buiten sporten en bewegen in april
Meer informatie
Dutch-Para-Dance-opening-web
WK Rolstoeldansen in Sporthal De Meerkamp
Meer informatie
Workshop_AmstelveenSport_Beweegplein-web
ASM Workshop
Meer informatie
Ga naar de inhoud