Zaterdag 3 juni kun je tijdens Amstelveen in 24hrs van 6.00 – 6.00 uur op ontdekkingstocht door Amstelveen. AmstelveenSport trapt de 24hrs af met een frisse duik in het buitenbad van zwembad De Meerkamp. Later in de ochtend kunnen kinderen van 4 t/m 12 zich uitleven met de interactieve spellen in de beweegbox. ‘s Middags kan iedereen de nieuwe sport Pickle Ball uitproberen in Sporthal De Meerkamp.

Frisse duik | 6:00 – 7:00 uur | Zwembad De Meerkamp

Begin de Amstelveen in 24hrs goed. Beleef Amstelveen op z’n mooist in een oase van rust midden in de stad. Onder het genot van de eerste ochtendgeluiden van fluitende en tjilpende vogels, kun je om 6:00 uur een heerlijk frisse duik nemen in het buitenbad van zwembad De Meerkamp. Zwem aansluitend tot 7:00 uur een aantal baantjes en voel je de rest van de dag fris en energiek voor de volgende 23 uur.

Na het zwemmen staat er een warme drank met ontbijtkoek voor je klaar.

Iedereen met minimaal een zwemdiploma A is van harte welkom om mee te doen aan deze ochtendduik.


Game je Fit | 9:00 – 12:00 uur | Beweegbox

Kom in beweging en doe mee met de interactieve spellen in de Beweegbox. Met behulp van de smartwall speel je de leukste spellen en ben je tegelijk aan het sporten. Zo speel je bijvoorbeeld “Just dance”, probeer je zo veel mogelijk ruitjes in de schoppen met een bal of gooi je vallende rotsen van het scherm. Spellen spelen en tegelijk lekker sporten, dat wil toch iedereen. Kom langs, laat je uitdagen en leef je uit.

Deze activiteit is voor alle kinderen van 4 t/m 12 jaar.

Meedoen kan tussen 9 en 12, elke half uur. Schrijf je wel even in. Vol = Vol.


Leer Pickle Ball | 15:00 – 17:00 uur | Sporthal De Meerkamp

Pickleball? Ontdek het zelf tijdens 24hrs. Pickleball lijkt op padel, maar dan speel je het op een veld ter grootte van een badmintonveld en zonder wand. Maak kennis met deze nieuwe racketsport en doe mee met het open instuif toernooi.

Pickleball is een sport die internationaal sterk groeit en uit de USA is komen overwaaien. Pickleball lijkt op tennis en padel, maar het is eenvoudiger en toegankelijker. Het is een combinatie van badminton, tafeltennis en tennis. Het veld is een stuk kleiner dan een tennisveld en heeft ongeveer de omvang van een badmintonveld. Je speelt het twee tegen twee. Maak kennis met deze nieuwe vorm van racketsport tijdens 24hrs in Sporthal De Meerkamp. We geven je speluitleg, een training en spelen aansluitend een toernooi. Je kunt je aanmelden als 2-tal of alleen.


Naar de inhoud springen