#amstelveenbeweegt

Amstelveen Korfbaltoernooi

Amstelveen Korfbaltoernooi op 13 april

Op zaterdag 13 april vindt het allereerste Amstelveen Korfbaltoernooi plaats, georganiseerd in samenwerking met KVA en Oranje-Nassau, speciaal voor kinderen van groepen 3 tot en met 8 van de basisschool. De locatie van het toernooi is bij KVA, gevestigd op Startbaan 1.

Het toernooi omvat drie categorieën:

  • Groep 3 – 4
  • Groep 5 – 6
  • Groep 7 – 8

Alle deelnemers worden om 9:30 uur verwacht bij KVA (inloop vanaf 9:00 uur) en om 13:00 uur zijn we klaar.

Voor aanvang van de wedstrijden krijgen de deelnemers een warming-up onder begeleiding van trainers van KVA en Oranje-Nassau. Vervolgens krijgen ze een korfbalclinic waarin de regels en technieken worden uitgelegd. Na de clinic is het tijd voor een 4-tegen-4 toernooi, waarbij elk team een begeleider van KVA of Oranje-Nassau krijgt toegewezen. 

In de kantine van KVA is er gelegenheid voor een hapje en een drankje. Bovendien wordt er een leuke activiteit georganiseerd voor de jongere broertjes en zusjes.

Voorafgaand aan het toernooi kunnen kinderen alvast oefenen bij KVA! Op dinsdag 9 en vrijdag 12 april kunnen deelnemers meetrainen tijdens de jeugdtraining van KVA, van 18.00 tot 19.00 uur.

Wil jouw kind deelnemen aan het toernooi? Meld hem of haar dan hieronder aan! De organisatie zal op de dag zelf de teams samenstellen.

KVA en Oranje-Nassau zorgen voor de begeleiding tijdens de wedstrijden. Ouders die interesse hebben om als scheidsrechter te helpen, worden van harte uitgenodigd om zich aan te melden bij AmstelveenSport via of telefonisch via 088-8585104. Voor vragen kunnen ouders ook hier terecht

 

Aanmeldformulier

Bedankt voor je aanmelding.

Je ontvangt een bevestigingsmail.

We zien je graag bij onze activiteit.

Ga naar de inhoud