#amstelveenbeweegt

Amstelveen Volleybaltoernooi

Heb je onze hulp nodig? Neem gerust contact met ons op.

Volleybaltoernooi in de voorjaarsvakantie

Op woensdag 21 februari, in de voorjaarsvakantie, vindt de 2e editie van het Amstelveen Volleybaltoernooi plaats. Het toernooi wordt georganiseerd in samenwerking met AMVJ-Martinus en is voor kinderen uit de groepen 3 t/m 8 van de basisschool. De kinderen krijgen eerst een clinic van de trainers van AMVJ-Martinus en daarna gaan ze in teams wedstrijdjes tegen elkaar spelen. Alle kinderen worden om 9.00 uur verwacht in de Nieuwe Bankrashal. Afhankelijk van het aantal deelnemers zijn we tussen 13.00-15.00 uur klaar.

De volleybalwedstrijden worden gespeeld met de regels van Cool-Move Volleybal. We spelen 4 tegen 4 en in gemengde teams. Elk team moet een begeleider/ coach hebben.

Voor een hapje of drankje kan je terecht in de kantine van de Nieuwe Bankrashal. Deze is tijdens het toernooi geopend.

Er wordt gespeeld in 3 categorieën:
– Groep 3-4
– Groep 5-6
– Groep 7-8

Wil jouw kind meedoen aan het toernooi? Meld je dan hieronder aan! De kinderen worden op de dag zelf door de organisatie ingedeeld in teams. Let op: er moet wel (per team) een volwassene als begeleider aanwezig zijn.

AMVJ-Martinus zorgt voor de spelbegeleiding. Mocht een ouder interesse hebben om als scheidsrechter te helpen, horen wij dit natuurlijk graag. Opgeven kan bij AmstelveenSport via: of 088-8585104.
Met vragen kan je hier ook terecht.

Aanmeldformulier

Bedankt voor je aanmelding.

Je ontvangt een bevestigingsmail.

We zien je graag bij onze activiteit.

Ga naar de inhoud