AmstelveenBeach keert deze zomer terug

Na het grote succes in 2023, keert AmstelveenBeach deze zomer terug. En hoe! Deze keer niet 6, maar 12 dagen lang verschillende beachsporten op het Stadsplein strand!

Van zaterdag 15 t/m donderdag 27 juni 2024 wordt het Stadsplein in Amstelveen volgestort met vele kubieke meters zand en zo omgetoverd tot een tropisch beachsport paradijs met een waanzinnig topsport- en breedtesportaanbod.  

Dit grootse sportevent gaat zaterdag 15 juni van start met wederom een spectaculaire opening. Die dag vindt, naast de diverse beachsporten, de Sport Experience plaats. Iedereen kan meedoen en zijn of haar sport ontdekken. Nu al bijna een traditie zijn het bedrijven en horeca beachvolleybal toernooi, deze vinden plaats op respectievelijk dinsdagavond 18 juni en maandagavond 24 juni. Nieuw op het programma is het VrijMiBeach 4×4 toernooi. Op vrijdag 21 juni kan iedereen meedoen met dit beachvolleybal toernooi waar gezelligheid voorop staat!

Het weekend van 23 en 24 juni staat in het teken van topsport met de BetCity Queen & King of the Court. De 15 beste heren en dames beachvolleybalteams gaan met elkaar de strijd aan om de kroon. Ook is er zondag 23 juni het KidsFestival met verschillende luchtkussens en activiteiten voor kids.

Doordeweeks maakt het onderwijs kennis met verschillende beachsporten onder leiding van Amstelveense verenigingen. Deze editie nemen maar liefst 2000 scholieren van het primair en voortgezet onderwijs deel. Gedurende de gehele periode van AmstelveenBeach is er de mogelijkheid om vrij te sporten en te spelen op zand op bepaalde tijden.

Het volledige programma en alle informatie over de diverse activiteiten en toernooien vind je op: https://amstelveenbeach.nl/

Meer nieuws

Poeldag-web
Derde editie Poeldag
Meer informatie
AmstelveenBeach-ook-in-2024-op-het-Stadsplein
AmstelveenBeach keert deze zomer terug
Meer informatie
Deelnemers-aan-de-GoldenSports-training-in-de-Bankras-web
GoldenSports nu ook in Amstelveen
Meer informatie
Vakantieactiviteiten-jeugd-1200
Meivakantie activiteiten
Meer informatie
Linkedin-april-actief-web
Buiten sporten en bewegen in april
Meer informatie
Dutch-Para-Dance-opening-web
WK Rolstoeldansen in Sporthal De Meerkamp
Meer informatie
Ga naar de inhoud