Actief feestje voor kinderen

#amstelveenbeweegt

Actief feestje

De accommodaties van AmstelveenSport lenen zich bij uitstek voor het vieren van verjaardagen en andere kinderfeestjes*.

Vier met ons de leukste feestjes!

Beweegbox

De Beweegbox is een superleuke, uitdagende en interactieve sport & spelruimte. De kinderen kunnen diverse balsporten doen, freerunnen, klimmen en klauteren én er is een enorme trampoline! Op de grote wand kunnen de kinderen interactieve spellen doen zoals dansen, beestjes pletten, basketballen, volleyballen en honkballen. AmstelveenSport zorgt voor een compleet georganiseerd kinderfeestje in de Beweegbox. Klik hier voor meer informatie.

Feestje in het zwembad

Natuurlijk bent u in zwembad De Meerkamp ook tijdens onze reguliere openingstijden van harte welkom om een verjaardag of kinderpartijtje te vieren. Sportcafé de Meerkamp biedt een arrangement met eten, drinken en een ijsje inclusief de entree voor het zwembad. U kunt hen telefonisch bereiken via telefoonnummer 020 441 65 61

Zeemeerminfeestje

De Meerkamp geeft zeemeermin feestjes! De kinderen worden aangekleed als een zeemeermin en krijgen een echte vissenstaart en een zwemvin aan. Een zeemeermin feestje is voor maximaal 10 kinderen met A en B diploma.

Poolparty met disco

Zoekt u een unieke locatie voor uw sportieve feest voor meer dan 50 personen?!
Zwembad De Meerkamp biedt u een feest op maat. Wij bieden een fantastisch feest vol zwem-, dans- en muziekplezier. Onze dj’s maken er een onvergetelijke avond van compleet met licht- en rookshows.
Uiteraard zorgen wij voor voldoende inzet van life guards voor toezicht rondom het bad. U kunt daarbij uw eigen alcoholvrije consumpties meenemen of wij verzorgen de consumpties tegen een meerprijs.

Feestje met professionele begeleiding

Alle activiteiten van AmstelveenSport worden begeleid door onze gediplomeerde instructeur(s).
Als u een van onze gymnastiekzalen huurt, kunt u een actief kinderfeestje* organiseren naar eigen idee.  Wij werken samen met Monkeymoves en de Sportkidsclub, zij maken uw kinderfeestje echt onvergetelijk!

Meer informatie

Voor meer informatie over kinderfeestjes, bedrijfsfeesten of familiefeesten in van één van onze accommodaties, vult u het onderstaande formulier in of neemt u contact op met onze afdeling verhuur 088 8585 155,

* Onze accommodaties zijn uitsluitend te huur voor sportieve activiteiten. Eten en drinken is in de sportaccommodaties alleen toegestaan als het in het arrangement is opgenomen.

Meer voor jeugd

Naar de inhoud springen