DutchEnglish
DutchEnglish

#amstelveenbeweegt

Beweegaanbod 55 plus

Er is veel beweegaanbod voor de 55 plusser in Amstelveen. Er is een activiteit voor ieder conditie niveau. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een geschikte beweegactiviteit? Maak dan een afspraak met één van onze coaches.

AmstelveenSport heeft zoveel mogelijk beweegactiviteiten voor 55 plussers verzameld en voor u in een brochure gezet. Alle beweegaanbieders zijn in deze overzichtelijke brochure per wijk gebundeld. Zo kunt u snel en makkelijk bekijken wat er bij u in de buurt te doen is!

Klik hier voor de brochure

Staat de sport van uw voorkeur er niet tussen of bent u beweegaanbieder en wilt u opgenomen worden in deze brochure, neem dan contact met ons op: of 088-8585104

Sporttest voor 55+

De Gemeente Amstelveen hecht belang aan de gezondheid van haar inwoners. Vandaar dat zij voor alle 55 plussers in Amstelveen een sporttest aanbiedt. De testdag vindt jaarlijks plaats rond de tweede zaterdag van oktober in Sporthal De Meerkamp.

GALM

De sporttest is onderdeel van het project GALM (Groninger Actief Leven Model). Na deze test krijgt u een sportadvies, waarna u op zoek kunt gaan naar een sport die bij u past of het GALM bewegingsintroductieprogramma van 12 weken kunt gaan volgen. Het introductieprogramma van 12 weken wordt afgesloten met een persoonlijk bewegingsadvies waarna u door kunt gaan met het bewegingsvervolgprogramma van 20 weken. Vervolgens zal de tweede test plaats vinden. Tenslotte kunt u de sportieve leefstijl doorzetten in clubverband of in de GALM groep die over blijft.
Het seizoen loopt het gehele jaar door, de docent is Michael Weber.

ActiviteitDagTijdPlaatsLesgever
55+ Instuif damesDinsdag09:30-10:30TurnzaalEllen van Tilburg
55+ instuif mindervalidenVrijdag15:15-16:45De MeentMichael Weber

Klik hier voor het lesrooster

#Ik heb je nodig

AmstelveenSport werkt samen met Participe, Huisartsen en Prezens aan het project #ikhebjenodig om meer aandacht te geven aan mensen met depressieve klachten. Bewegen is goed voor u en zeker als het mentaal wat minder goed met u gaat. Kijk bij ons beweegaanbod of er iets voor u tussen staat of maak een afspraak met een van onze coaches.

Meer informatie

088-8585104

Kijk ook eens op de website 

https://duizendblad.nl/ikhebjenodig/ 

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen
Skip to content