#amstelveenbeweegt

Beweegplein

Wij brengen Amstelveen in beweging

Beweegplein

Het AmstelveenSport Beweegplein is door iedereen te gebruiken. Het beweegplein is een veelzijdig en uitdagend veld opgebouwd volgens het  Athletic Skills Model (ASM). Het  plein is een leuke manier om aan je motorische vaardigheden te werken. 

Het AmstelveenSport Beweegplein is een openbare sport- en beweegvoorziening die in het teken staat van ontmoeten, uitdagen en plezier beleven in bewegen. Iedereen van alle leeftijden en elk beweegniveau kan er tegelijkertijd sporten, revalideren, ontspannen, trainen en spelen.

Het AmstelveenSport Beweegplein ligt naast de school Panta Rhei, Pandora 1-2. 

ASM-Workshop 

Donderdagmiddag 14 maart vond op het AmstelveenSport Beweegplein een workshop plaats van het Athletic Skills Model. Onder de deelnemers waren: vakdocenten gym van basisonderwijs, docenten van het MBO-college, medewerkers van Jongerenwerk, fysiotherapeuten, trainers van sportverenigingen en sport- en beweegdocenten.

Het Athletic Skills Model is een praktisch en wetenschappelijk model uit Nederland voor veelzijdig bewegen. Meer informatie over ASM: www.athleticskillsmodel.nl/over-asm/

De deelnemers aan de workshop leerden de principes van ASM kennen, waarbij het gaat om veelzijdig bewegen. In één uur tijd zijn veel verschillende oefeningen behandeld en samen uitgeprobeerd. De trainers/docenten nemen de opgedane kennis  naar hun eigen lessen of gaan aan de slag op het AmstelveenSport Beweegplein.

Ga naar de inhoud