DutchEnglish
DutchEnglish

#amstelveenbeweegt

Cognitieve Fitness

Cognitieve Fitness is een unieke trainingsmethode die speciaal is afgestemd op het positief beïnvloeden van het geheugen, het concentratievermogen, de coördinatie en de zintuiglijke vaardigheden, waarbij plezier voorop staat!

De training bestaat uit drie elementen

* Fysieke inspanning
* Mentale uitdaging
* Ontspanning

Body- en mindtraining

Tijdens de training worden fitnessoefeningen en bewuste ademhalings- en ontspanningsoefeningen gecombineerd met cognitieve elementen die de hersenen bewust activeren.

Cursus

De cursus is voor volwassenen en bestaat uit 10 lessen. Er is een groep op woensdag van 10.00 – 11.30 uur. Start van de cursus is op woensdag 21 september 2022.

Locatie

Beweegbox, Sportlaan 29, Amstelveen

Kosten

U betaalt € 50,- voor 10 lessen inclusief materiaal en werkboek.

Inschrijven

U kunt inschrijven door uw naam en telefoonnummer en de lesdag van uw voorkeur te e-mailen naar onder vermelding van “Cognitieve Fitness”. Wij nemen dan contact met u op. Inschrijven kan tot 14 september. De lessen gaan door bij 10 deelnemers.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sebastiaan Huijsmans

, 088-8585104

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen

Nationale Sportweek Amstelveen | 16 t/m 25 september 2022

Amstelveen is dit jaar host-city van de NOC*NSF Nationale Sportweek 2022. In deze week kun je gratis meedoen met tal van sport en beweegactiviteiten. Ervaar wat sport met jou doet, ontmoet nieuwe mensen, maak kennis met sportaanbod en/of wordt lid van de sportclub die bij jou past! Je bepaalt zelf aan welke activiteiten je mee wilt doen en hoe vaak. De Nationale Sportweek is van vrijdag 16 tot en met zondag 25 september 2022. 

Klik hier voor een overzicht van de activiteiten tijdens de Nationale Sportweek.

Skip to content