DutchEnglish
DutchEnglish

#amstelveenbeweegt

Feestje in THE BOX!

Het leukste feestje van Amstelveen.

Kom met je vrienden twee uur lang lekker actief met ons feesten in de Beweegbox. De Beweegbox is een superleuke, uitdagende en interactieve sport- en spelruimte. Wij zorgen met onze ervaren, gediplomeerde spelbegeleiders voor de leukste balsporten, klim- en klauterparcoursen en de spannendste games. Met de grote interactieve spelwand kun je dansen, ballonnen pletten, basketballen, tennissen  en voetballen. Wat je ook wilt doen, wij maken van jouw verjaardag een onvergetelijk feest!

Beweegbox

Twee uur lang lekker ravotten

Je kunt je twee uur lang heerlijk uitleven in de Beweegbox. Daar hoeven je ouders niets voor te doen, tenzij ze lekker mee willen doen, dat mag natuurlijk ook!

Professionele begeleiding
Onze gediplomeerde instructeur(s) begeleiden het feestje. Zij zorgen ervoor dat je een veilig en leuk feestje hebt!

Cadeautje
Tijdens het feestje krijgt de jarige een cadeautje waarmee hij/zij nog meer activiteiten kan ondernemen.

Tussendoortje
Als je zo actief bezig bent, dan krijg je natuurlijk enorme dorst! Daarom zetten we onbeperkt limonade of water voor je klaar. We hebben ook voor iedereen een zakje chips.

Eten en drinken
Als u bij ons een feestje boekt, kunt u met korting een aanvullend feestarrangement boeken bij De Kantine van de Goudsmithal (naast de BeweegBox). Het arrangement bestaat uit patat met mayonaise en ketchup, snacks (4 kipnuggets/ 4 x mini-frikandel/ 4 x mini-kaassoufflés), een pakje drinken en een ijsje voor € 5,00. Voor hetzelfde budget kan er ook gekozen worden voor een gezonde variant, waarbij de kinderen een wrap mogen beleggen met groente en fruit, appelmoes en drinken. U kunt op het aanvraagformulier hieronder aangeven of u gebruik wilt maken van het feestarrangement. 

Beweegboxparty

 250 euro ( max. 15 kinderen)

  • 2 uur toegang BeweegBox op zondag
  • Interactieve spellen op de interactieve muur
  • Onbeperkt limonade
  • Zakje chips
  • Cadeautje voor de jarige 
  • Gediplomeerde en enthousiaste begeleiders


Meer informatie

Heb je nog vragen of wilt je de Beweegbox een keer komen bekijken, neem dan gerust contact op.

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen

Nationale Sportweek Amstelveen | 16 t/m 25 september 2022

Amstelveen is dit jaar host-city van de NOC*NSF Nationale Sportweek 2022. In deze week kun je gratis meedoen met tal van sport en beweegactiviteiten. Ervaar wat sport met jou doet, ontmoet nieuwe mensen, maak kennis met sportaanbod en/of wordt lid van de sportclub die bij jou past! Je bepaalt zelf aan welke activiteiten je mee wilt doen en hoe vaak. De Nationale Sportweek is van vrijdag 16 tot en met zondag 25 september 2022. 

Klik hier voor een overzicht van de activiteiten tijdens de Nationale Sportweek.

Skip to content