DutchEnglish
DutchEnglish

#amstelveenbeweegt

Fietslessen

Nederland is een fietsland. Kunnen fietsen is belangrijk om zelfstandig mobiel te zijn. Veiligheid staat daarbij voorop. Daarom biedt AmstelveenSport fietslessen.

Buurtsportcoaches van AmstelveenSport geven in een 6 weekse cursus fietslessen aan beginners, waarbij op een veilige manier en veilige locatie het leren fietsen (balans, op- en afstappen, remmen) centraal staat. Ook de verkeersregels komen aan bod en we gaan zodra dat mogelijk is oefenen op de openbare weg. Uiteraard leert u daarna pas echt fietsen door het heel veel te doen!
 

Fietsen zijn te leen

Wij werken hiervoor samen met Gewoon DOEN!, een leerwerkbedrijf van Ons Tweede Thuis. Na de cursus is het mogelijk om een fiets van Gewoon DOEN! voor een klein bedrag aan te schaffen.
 

Angst om te fietsen

Ook als u wel hebt leren fietsen maar om welke reden dan ook bang bent geworden kan AmstelveenSport u helpen. Wij geven ook lessen waarbij we eerst in een veilige omgeving oefenen en daarna samen de openbare weg op gaan. Dat kan op uw eigen fiets, maar ook op een fiets van ons. Wij geven graag advies over de juiste fiets om veilig te kunnen blijven fietsen.
 

Doortrappen

 
Via het landelijk platform doortrappen.nl vindt u allerlei interessante informatie en tips over hoe u tot op hoge leeftijd op een veilige manier kunt blijven fietsen.
 

Meer informatie

 

Meer voor volwassenen

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen

Nationale Sportweek Amstelveen | 16 t/m 25 september 2022

Amstelveen is dit jaar host-city van de NOC*NSF Nationale Sportweek 2022. In deze week kun je gratis meedoen met tal van sport en beweegactiviteiten. Ervaar wat sport met jou doet, ontmoet nieuwe mensen, maak kennis met sportaanbod en/of wordt lid van de sportclub die bij jou past! Je bepaalt zelf aan welke activiteiten je mee wilt doen en hoe vaak. De Nationale Sportweek is van vrijdag 16 tot en met zondag 25 september 2022. 

Klik hier voor een overzicht van de activiteiten tijdens de Nationale Sportweek.

Skip to content