DutchEnglish
DutchEnglish

AmstelveenSport start online beweegprogramma

NIEUWE WEBSITE!

AmstelveenSport start online beweegprogramma
Mede ingegeven door de Coronacrisis zoekt AmstelveenSport online contact met Amstelveners van jong tot oud. Gezamenlijk bewegen en/of sporten is op dit moment niet mogelijk, maar bewegen kan ons absoluut helpen in deze tijden. Naast fysieke fitheid is ook zeker onze mentale gezondheid van belang en bewegen helpt daarbij. Het RIVM heeft richtlijnen opgesteld waarbinnen bewegen gelukkig nog mogelijk is, zowel binnen als buiten. AmstelveenSport adviseert iedereen om zich vooral te houden aan deze regels. Blijf allen gezond!

‘Amstelveen beweegt online’
Facebook of Instagram zijn bestaande mogelijkheden om met de doelgroepen (volwassenen/ senioren, jeugd en talenten) van AmstelveenSport te communiceren. Vanaf dit moment is daarbij een online platform geopend met diverse tips voor al deze doelgroepen om in beweging te blijven en/of challenges met elkaar aan te gaan. Onder de noemer #amstelveenbeweegt, beweegt heel Amstelveen (en omstreken) online.

Voor wie?
Met dit platform richten wij ons op alle Amstelveners, in dit geval in drie doelgroepen: jeugd, volwassenen/senioren en de sporttalenten.

Wat?
Op het platform vindt men (voor elk van de drie doelgroepen) wekelijks filmpjes met beweegtips, challenges voor de jeugd en de verschillende wandelroutes (o.a. van de 11 Parkentocht die op dit moment zou plaatsvinden).

Contact
Op het platform is ook op alle werkdagen een chatfunctie beschikbaar, waarbij men terecht kan bij de Buurtsportcoaches voor vragen en opmerkingen over bewegen in Amstelveen ten tijde van de Coronacrisis. Voor geregistreerde talenten van AmstelveenSport is online coaching mogelijk.

Waar kan je ons vinden?
Voor meer informatie kan men kijken op de nieuwe website.

[/et_pb_text][et_pb_video src=”https://vimeo.com/403665973″ _builder_version=”4.4.2″][/et_pb_video][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Delen:

Meer nieuws

Vereniging van het jaar

Dinsdag 21 juni werd tijdens de zomerborrel de Amstelveense verenigingsprijs uitgereikt. Ditmaal vielen twee verenigingen in de prijzen.

Beweeg De Zomer Door

Diverse activiteiten van maandag t/m donderdag voor senioren om lekker de zomer bewegend door te komen!

Parkspelen 2022!

De parkspelen gaan weer van start!
Schrijf je snel in en kom lekker buitenspelen!

Zomerborrel 21 juni

Zomerborrel

Met onze relaties sluiten we graag het sportseizoen af tijdens een zomerborrel op dinsdag 21 juni op het buitenterrein van zwembad De Meerkamp van 17:00 tot 19:00 uur.

Zwem4daagse

Zwem4daagse

Doe van 21 tot en met 24 juni mee met de zwem4daagse en zwem met elkaar voor een ander.

De Kegel Family Fair Sportmarkt

AmstelveenSportmarkt

AmstelveenSport organiseert op zaterdag 25 juni 2022 de sportmarkt tijdens De Kegel Family Fair.

Nationale Buitenspeeldag

Nationale buitenspeeldag

Woensdag 8 juni is de Nationale buitenspeeldag. We komen tussen 14:00 en 16:00 uur naar twee locaties met de beweegbus. Kom je buitenspelen?

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen
Skip to content