AmstelveenSport start online beweegprogramma

NIEUWE WEBSITE!

AmstelveenSport start online beweegprogramma
Mede ingegeven door de Coronacrisis zoekt AmstelveenSport online contact met Amstelveners van jong tot oud. Gezamenlijk bewegen en/of sporten is op dit moment niet mogelijk, maar bewegen kan ons absoluut helpen in deze tijden. Naast fysieke fitheid is ook zeker onze mentale gezondheid van belang en bewegen helpt daarbij. Het RIVM heeft richtlijnen opgesteld waarbinnen bewegen gelukkig nog mogelijk is, zowel binnen als buiten. AmstelveenSport adviseert iedereen om zich vooral te houden aan deze regels. Blijf allen gezond!

‘Amstelveen beweegt online’
Facebook of Instagram zijn bestaande mogelijkheden om met de doelgroepen (volwassenen/ senioren, jeugd en talenten) van AmstelveenSport te communiceren. Vanaf dit moment is daarbij een online platform geopend met diverse tips voor al deze doelgroepen om in beweging te blijven en/of challenges met elkaar aan te gaan. Onder de noemer #amstelveenbeweegt, beweegt heel Amstelveen (en omstreken) online.

Voor wie?
Met dit platform richten wij ons op alle Amstelveners, in dit geval in drie doelgroepen: jeugd, volwassenen/senioren en de sporttalenten.

Wat?
Op het platform vindt men (voor elk van de drie doelgroepen) wekelijks filmpjes met beweegtips, challenges voor de jeugd en de verschillende wandelroutes (o.a. van de 11 Parkentocht die op dit moment zou plaatsvinden).

Contact
Op het platform is ook op alle werkdagen een chatfunctie beschikbaar, waarbij men terecht kan bij de Buurtsportcoaches voor vragen en opmerkingen over bewegen in Amstelveen ten tijde van de Coronacrisis. Voor geregistreerde talenten van AmstelveenSport is online coaching mogelijk.

Waar kan je ons vinden?
Voor meer informatie kan men kijken op de nieuwe website.

[/et_pb_text][et_pb_video src=”https://vimeo.com/403665973″ _builder_version=”4.4.2″][/et_pb_video][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Meer nieuws

AmstelveenBeach-ook-in-2024-op-het-Stadsplein
AmstelveenBeach keert deze zomer terug
Meer informatie
Deelnemers-aan-de-GoldenSports-training-in-de-Bankras-web
GoldenSports nu ook in Amstelveen
Meer informatie
Vakantieactiviteiten-jeugd-1200
Meivakantie activiteiten
Meer informatie
Linkedin-april-actief-web
Buiten sporten en bewegen in april
Meer informatie
Dutch-Para-Dance-opening-web
WK Rolstoeldansen in Sporthal De Meerkamp
Meer informatie
Workshop_AmstelveenSport_Beweegplein-web
ASM Workshop
Meer informatie
Ga naar de inhoud