DutchEnglish
DutchEnglish
De Kegel Family Fair Sportmarkt

AmstelveenSportmarkt

AmstelveenSport organiseert op zaterdag 25 juni 2022 de sportmarkt. Na een aantal jaar afwezigheid zijn we weer helemaal terug!

De sportmarkt is dit jaar onderdeel van de eerste editie van “De Kegel Family Fair”. AmstelveenSport, Het Nationaal Tenniscentrum, Grand Hotel, Bowling De Kegel en Nice! Bistro slaan de handen in een om een groot gezamenlijk evenement neer te zetten! Tijdens deze dag zal het gehele complex geopend zijn van 12.00 – 17.00 uur. Naast de sportmarkt zullen er nog meerdere activiteiten plaatsvinden, zoals kraampjes, workshops, sport-clinics en muziek en dans optredens. Wees er dus bij!

Sportmarkt:
Op de dag zelf is er de mogelijkheid voor verengingen om te laten zien aan de inwoners van Amstelveen welke gave verenigingen en sporten er zijn in Amstelveen. Wie wilt hier nu niet bij zijn?

Zet je vereniging of sport in de schijnwerpers!

Indien je je aanmeldt om op de sportmarkt aanwezig te zijn bieden wij je de mogelijkheid om ook één of meerdere sport-clinics te geven. In het aanmeldformulier kan je aangeven of je één of meerdere clinics kan geven en hoeveel tijd je per clinic nodig dient te hebben. Aan de hand van de aanmeldingen zullen wij een rooster maken met de clinics.

Tijdens de sportmarkt kan je een kraam huren. Kosten hiervoor zijn €30,- voor een hele kraam en wil je je kraam delen met een andere vereniging dan zijn de kosten €15,- voor een halve kraam.

Aanmelden voor de Sportmarkt
Aanmelden kan tot en met zondag 12 juni.

Delen:

De Kegel Family Fair Sportmarkt

Meer nieuws

Nationale Buitenspeeldag

Nationale buitenspeeldag

Woensdag 8 juni is de Nationale buitenspeeldag. We komen tussen 14:00 en 16:00 uur naar twee locaties met de beweegbus. Kom je buitenspelen?

Zwem4daagse

Zwem4daagse

Doe van 21 tot en met 24 juni mee met de zwem4daagse en zwem met elkaar voor een ander.

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen
Skip to content