DutchEnglish
DutchEnglish
De Kegel Family Fair Sportmarkt

AmstelveenSportmarkt

AmstelveenSport organiseert op zaterdag 25 juni 2022 de sportmarkt. Na een aantal jaar afwezigheid zijn we weer helemaal terug!

De sportmarkt is dit jaar onderdeel van de eerste editie van “De Kegel Family Fair”. AmstelveenSport, Het Nationaal Tenniscentrum, Grand Hotel, Bowling De Kegel en Nice! Bistro slaan de handen in een om een groot gezamenlijk evenement neer te zetten! Tijdens deze dag zal het gehele complex geopend zijn van 12.00 – 17.00 uur. Naast de sportmarkt zullen er nog meerdere activiteiten plaatsvinden, zoals kraampjes, workshops, sport-clinics en muziek en dans optredens. Wees er dus bij!

Sportmarkt:
Op de dag zelf is er de mogelijkheid voor verengingen om te laten zien aan de inwoners van Amstelveen welke gave verenigingen en sporten er zijn in Amstelveen. Wie wilt hier nu niet bij zijn?

Zet je vereniging of sport in de schijnwerpers!

Indien je je aanmeldt om op de sportmarkt aanwezig te zijn bieden wij je de mogelijkheid om ook één of meerdere sport-clinics te geven. In het aanmeldformulier kan je aangeven of je één of meerdere clinics kan geven en hoeveel tijd je per clinic nodig dient te hebben. Aan de hand van de aanmeldingen zullen wij een rooster maken met de clinics.

Tijdens de sportmarkt kan je een kraam huren. Kosten hiervoor zijn €30,- voor een hele kraam en wil je je kraam delen met een andere vereniging dan zijn de kosten €15,- voor een halve kraam.

Aanmelden voor de Sportmarkt
Aanmelden kan tot en met zondag 12 juni.

Delen:

De Kegel Family Fair Sportmarkt

Meer nieuws

Sportmaand

Doe van 26 september tot en met 30 oktober mee met de sportmaand.

Poeldag

Poeldag

NOC*NSF Nationale Sportweek afgesloten op en om de Poel.

Beach Event

Spectaculaire opening 17 september op het Stadshart

Zaterdag 17 september om 10:00 uur wordt de Nationale Sportweek spectaculair geopend op het tot strand omgetoverde Stadshart met een demo door de voormalig wereldkampioen beachvolleybal Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen.

Nationale Sportweek

Nationale Sportweek

Amstelveen is dit jaar host-city van de NOC*NSF Nationale Sportweek 2022.
10 dagen lang lekker veel sporten en bewegen; vrijdag 16 tot en met zondag 25 september 2022.

Beweegbus 2022

Kom buitenspelen

De scholen beginnen weer en dus komt na schooltijd de Beweegbus weer naar je toe.

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen

Nationale Sportweek Amstelveen | 16 t/m 25 september 2022

Amstelveen is dit jaar host-city van de NOC*NSF Nationale Sportweek 2022. In deze week kun je gratis meedoen met tal van sport en beweegactiviteiten. Ervaar wat sport met jou doet, ontmoet nieuwe mensen, maak kennis met sportaanbod en/of wordt lid van de sportclub die bij jou past! Je bepaalt zelf aan welke activiteiten je mee wilt doen en hoe vaak. De Nationale Sportweek is van vrijdag 16 tot en met zondag 25 september 2022. 

Klik hier voor een overzicht van de activiteiten tijdens de Nationale Sportweek.

Skip to content