Ben je op zoek naar een unieke en effectieve manier om je lichaam in topvorm te krijgen? Wil je genieten van een verfrissende en plezierige work-out? Dan is AquaFit dé oplossing voor jou!

AquaFit is veel meer dan alleen maar wat zwemmen in het water. Het is een dynamische en uitdagende trainingservaring. Met de weerstand van het water train je niet alleen je spieren, maar ook je balans en flexibiliteit. Het is een totale lichaamstraining die je helpt om vet te verbranden, spieren op te bouwen en je algehele conditie te verbeteren.

Het is geschikt voor mensen van alle leeftijden en niveaus. Of je nu een ervaren sporter bent of net begint, onze deskundige instructeurs passen de oefeningen aan op jouw niveau, zodat je het maximale uit elke sessie haalt.

AquaFit is goed voor je gewrichten, waardoor het ideaal is voor mensen met blessures of gewrichtsproblemen. Tegelijkertijd versterkt het je spieren en verbetert het je conditie, waardoor je algehele welzijn wordt bevorderd.

Of je nu wilt afvallen, je spieren wilt versterken of gewoon wilt ontspannen na een drukke dag, AquaFit biest het allemaal. Je zult versteld staan van de resultaten en het plezier dat je zult ervaren.

Wacht niet langer en kom de AquaFit lessen ervaren in zwembad de Meerkamp.

AquaFit 1 – 💪
Ben je geïnteresseerd in sporten, maar maak je je zorgen dat je nog niet helemaal kunt meekomen met de intensiteit van aquasporten? Maak dan kennis met onze AquaFit 1-trainingen. Deze activiteit is laagdrempelig met veel mobiliteitsoefeningen. Met een vleugje gezelligheid en opbeurende muziek die je motiveert actief te blijven.

AquaFit 2 – 💪💪
Een complete workout voor je hele lichaam, ontworpen om vet te verbranden, spieren op te bouwen en je algehele conditie te verbeteren. Onze enthousiaste instructeurs en opzwepende muziek zorgen ervoor dat je met een glimlach in beweging komt.

AquaFit 3 – 💪💪💪
Een dynamische sessie vol energie waarin je kracht, uithoudingsvermogen en snelheid tot het uiterste worden getest. De opzwepende muziek en gedreven instructeurs zorgen voor een extra dosis motivatie en enthousiasme.

Les
Kijk voor lesdagen en tijden bij de openingstijden.

Vakanties en feestdagen
In de vakanties en op feestdagen zijn er aangepaste lestijden.

Geldige entree kaarten
Je kunt overdag deelnemen met een los bad AquaSport, een los bad AquaSport 65+, een maandkaart All You Can Sport of een jaarkaart All You Can Sport.
‘s Avonds kun je deelnemen met een los bad AquaMix, een 12-lessenkaart Aquasporten, een maandkaart All You Can Sport of een jaarkaart All You Can Sport.
Klik hier voor de tarieven.

Ga naar de inhoud