AquaRelax is een training waarbij ontspannen voorop staat. Om te ontspannen moet je jezelf inspannen! Vandaar dat we AquaRelax op drie niveaus hebben

AquaRelax 3 💪💪💪
Je zou AquaRelax 3 kunnen omschrijven als een “inspannende ontspanningsles”. AquaRelax 3 is een training waarbij houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest het uitgangspunt is. Het versterkt je spiergroepen én rekt om een sterk maar ook soepel lichaam te krijgen.

AquaRelax 2 💪💪
AquaRelax 2 is een mix van yoga, tai chi en stretch oefeningen. Tijdens de les ontspant je volledig met de speciale oefeningen. Je krijgt les in warm water van ongeveer 32 graden en de prettige omgeving van het warmwaterbad. Het doel is dat je tot rust komt. Als bonus bevordert je de concentratie, innerlijke rust, vitaliteit en balans van je lichaam en geest.  Aqua 2 is geschikt voor jong, oud, zwangere vrouwen en mensen met fysieke beperkingen of blessures.

AquaRelax 1 💪
Nadat je een van onze Aquasporten gedaan hebt, kun je met AquaRelax 1 je lichaam weer laten herstellen. Je krijgt stretchoefeningen en ontspanningsoefeningen. Zo rond je een training op een plezierige manier af en verlaat je het zwembad ontspannen.

Les
Kijk voor lesdagen en tijden bij de openingstijden.

Vakanties en feestdagen
In de vakanties en op feestdagen zijn er aangepaste lestijden.

Geldige entree kaarten
Je kunt overdag deelnemen met een los bad ABG, een 12-badenkaart ABG, een los bad ABG 65+, een 12-badenkaart ABG 65+, een maandkaart All You Can Sport of een jaarkaart All You Can Sport.
‘s Avonds kun je deelnemen met een los bad AquaMix, een 12-lessenkaart aquasport, een maandkaart All You Can Sport of een jaarkaart All You Can Sport.
Klikt u hier voor de tarieven.

Naar de inhoud springen