Een half uurtje quality time met je kind, dat is de Baby- en peuterles. Tijdens de Baby- en peuter zwemlessen kunnen ouders hun kind op speelse wijze kennis laten maken met het zwemmen. Zodra je baby 3 maanden oud is, ben je samen met je kindje van harte welkom bij onze lessen.

Wat doen we in de les?
We spelen en zingen heel veel. Daardoor leren baby’s wennen aan het water en de spetters. Oudere baby’s en jongere peuters leren naar de kant krabbelen als ze in het water vallen en oudere peuters leren op buik en rug drijven en springen vanaf de kant.

Na de Baby- en Peuterles
Blijkt in de les dat jouw kind echt een zwemkampioen is? Dan bekijken we na de Baby- en peuterles of je een doorstart kan maken naar de zwemles voor gevorderden. Mocht dan nog niet het geval zijn, kun je nog even verder oefenen bij de KleuterSurvival of de Family Fun Swim.

Les
Kijk voor lesdagen en tijden bij de openingstijden.

Vakanties en feestdagen
In de vakanties en op feestdagen is er geen les.

Geldige entree kaarten
Je kunt deelnemen aan de Baby- en peuterlessen met een losbad Baby- en peuterles of 12-lessenkaart Baby- en peuterles. Uiteraard snappen wij dat het leuk is om een extra persoon mee te nemen naar deze fantastische ervaring, deze persoon kan voor de ´extra persoon´ tarief mee naar binnen.

Ga naar de inhoud