DutchEnglish
DutchEnglish
Bootcamp-Elsrijk

Bootcamp in Openluchttheater Elsrijk

Stadsdorp Elsrijk is samen met AmstelveenSport een nieuw sportief initiatief gestart. Vanaf donderdag 3 maart worden in het Openluchttheater in Elsrijk bootcamptrainingen gegeven. Vanuit buurtclub Leefstijl Elsrijk is een fitnessclub ontstaan en bij deze laatste club is behoefte aan meer begeleiding en nieuwe oefeningen.

Bootcamp
Bootcamp is een training die in teamverband onder professionele begeleiding van AmstelveenSport in de buitenlucht wordt gegeven. Het doel is om kracht en uithouding te verbeteren maar een uurtje intensief bewegen is ook leuk en gezellig. Deze training is geschikt voor alle leeftijden en je kan op je eigen niveau meedoen. Je hoeft geen speciale kleding daarvoor aan te schaffen maar draag kleding waarin je je gemakkelijk kunt bewegen.

Training in het Openluchttheater
De training wordt gegeven in het Openluchttheater en duurt 60 minuten. De training gaat ook door tijdens een verfrissend regenbuitje.

Vanaf 3 maart wordt elke donderdag van 16:30 – 17:30 uur de training gegeven door een buurtsportcoach van AmstelveenSport.
De eerste twee maanden zijn de trainingen gratis en daarna bedragen de kosten per keer € 2,50.

Het adres van het Openluchttheater is De Ruwiellaan 20, 1181 PS Amstelveen.

Aanmelden
Bootcamp in Openluchttheater Elsrijk

Contact
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Buurtsportcoach van AmstelveenSport: Michael Pereira, , tel 088 – 8585 104.

Delen:

Bootcamp-Elsrijk

Meer nieuws

Sportmaand

Doe van 26 september tot en met 30 oktober mee met de sportmaand.

Poeldag

Poeldag

NOC*NSF Nationale Sportweek afgesloten op en om de Poel.

Beach Event

Spectaculaire opening 17 september op het Stadshart

Zaterdag 17 september om 10:00 uur wordt de Nationale Sportweek spectaculair geopend op het tot strand omgetoverde Stadshart met een demo door de voormalig wereldkampioen beachvolleybal Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen.

Nationale Sportweek

Nationale Sportweek

Amstelveen is dit jaar host-city van de NOC*NSF Nationale Sportweek 2022.
10 dagen lang lekker veel sporten en bewegen; vrijdag 16 tot en met zondag 25 september 2022.

Beweegbus 2022

Kom buitenspelen

De scholen beginnen weer en dus komt na schooltijd de Beweegbus weer naar je toe.

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen

Nationale Sportweek Amstelveen | 16 t/m 25 september 2022

Amstelveen is dit jaar host-city van de NOC*NSF Nationale Sportweek 2022. In deze week kun je gratis meedoen met tal van sport en beweegactiviteiten. Ervaar wat sport met jou doet, ontmoet nieuwe mensen, maak kennis met sportaanbod en/of wordt lid van de sportclub die bij jou past! Je bepaalt zelf aan welke activiteiten je mee wilt doen en hoe vaak. De Nationale Sportweek is van vrijdag 16 tot en met zondag 25 september 2022. 

Klik hier voor een overzicht van de activiteiten tijdens de Nationale Sportweek.

Skip to content