#amstelveenbeweegt

Wij staan voor je klaar

Wij brengen Amstelveen in beweging

Buurtsportcoaches AmstelveenSport

Als buurtsportcoaches van AmstelveenSport laten we meer mensen sporten en bewegen in de buurt. Wij leggen verbinding tussen aanbieders van sport en bijvoorbeeld welzijn, gezondheidszorg, jeugdzorg, kinderopvang, onderwijs en uiteraard de inwoners van Amstelveen. Zo hebben we contact met verenigingen en scholen, waardoor clinics, schoolsporttoernooien en bijeenkomsten voor vakleerkrachten georganiseerd kunnen worden. Ook werken wij nauw samen met de eerstelijnszorg middels ons Bewegen op Recept programma. Samen met kinderopvang, scholen, zorg- en welzijn, bedrijven en gemeente wordt het JOGG-programma gerealiseerd. De inwoners van Amstelveen kunnen bij ons terecht met al hun vragen over sport en bewegen.

Vlnr: Michael Pereira, Krista Mol, Lars Ciggaar, Sabine Meeuwis, Sven Kuit, Kim van Dongen, Sanne Drieman, Sven Vismans

Heb jij onze hulp ergens bij nodig? Neem gerust contact met ons op om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen!

Naast de rol als verbinder, organiseren we ook sportactiviteiten voor alle leeftijden in Amstelveen, van dagelijkse activiteiten tot grote sportevenementen. Zo hebben we wekelijks lessen Peutergym, Multisport en Buitengym, organiseren we in de vakanties het PeuterFestival, LuchtkussenFestival en verschillende scholentoernooien en zijn wij gedurende het jaar bezig met grote evenementen zoals het Sportgala, Verenigingscafé, Amstelveen Beach en de Nationale Sportweek.

Telefonisch spreekuur

Wil je graag (weer) gaan bewegen, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Heb je tips nodig bij het vinden van een sport die goed bij jou past? De buurtsportcoaches van AmstelveenSport kennen het sportaanbod van Amstelveen. Wij kunnen telefonisch advies geven of een afspraak maken om je persoonlijk te adviseren. Je kan ons op werkdagen tussen 08:30-16:00 uur bereiken voor al je vragen via 088-8585104 of email naar

#amstelveenbeweegt

Krista Mol

Buurtsportcoach Jeugd

Hallo, ik ben Krista Mol. Nadat ik de ALO (Academie voor Lichamelijke Opvoeding) heb afgerond, ben ik begonnen met werken in Amstelveen. De combinatie van het lesgeven op een basisschool en buurtsportcoach zijn bij AmstelveenSport, geeft mij heel veel plezier. Ik kan hierdoor goed zien wat basisscholen nodig hebben en de sport- en beweegactiviteiten hierop aanpassen. De activiteiten die ik doe zijn gericht op de jeugd (kinderen van 0-18 jaar). Ik hou mij o.a. bezig met verschillende scholentoernooien en projecten tijdens en na schooltijd, waarbij het vooral gaat om plezier in bewegen en de motoriek verbeteren.

Krista Mol
Michael Pereira

#amstelveenbeweegt

Michael Pereira

Buurtsportcoach Jongvolwassenen

Hoi, Ik ben Michael Pereira en na het behalen van mijn MBO Sport en Bewegen ben ik als voetbaltrainer actief geweest bij S.C. Buitenveldert en Ajax Camps en Clinics. Mijn passie voor sport zet ik in om jongvolwassenen (15-25 jaar) aan het bewegen te krijgen. Deze leeftijdsgroep beweegt het minst, hier ligt dus een grote taak. Heeft u vernieuwende ideeën om deze doelgroep te bewegen? Neem gerust contact met mij op!

Michael Pereira

#amstelveenbeweegt

Sven Kuit

Buurtsportcoach Jeugd

Hoi, mijn naam is Sven Kuit.  Sinds januari 2022 ben ik actief als buurtsportcoach bij AmstelveenSport. Na 8 jaar in de kinderopvang gewerkt te hebben, heb ik bij AmstelveenSport een nieuwe uitdaging gevonden. Ik zet mij voornamelijk in voor de jeugd (0 tot 18 jaar) in Amstelveen. Heb je vragen of leuke ideeën? Neem dan gerust contact met mij op!

#amstelveenbeweegt

Kim van Dongen

Buursportcoach

Mijn naam is Kim van Dongen 27 jaar en ik ben al 8 jaar in dienst bij Zwembad de Meerkamp, begonnen als stagiair vanuit de opleiding CIOS gevestigd in Haarlem. Eenmaal mijn opleiding afgerond ben ik blijven hangen en geef ik nog steeds met heel veel plezier zwemlessen aan kinderen. Daarnaast geef ik ook aquasporten en in de vakanties doe ik aan toezichthouden. Ik zag de vacature voorbij komen als buurtsportcoach en dat leek mij super interessant. De combinatie om het alle twee te kunnen doen haal ik heel veel motivatie en plezier er uit. Ik hoop jullie snel te zien! Heb je vragen of opmerkingen? Mail mij gerust.

Kim van Dongen
Ga naar de inhoud