#amstelveenbeweegt

Wij staan voor u klaar

Wij brengen Amstelveen in beweging
Wij, buurtsportcoaches, laten meer mensen sporten en bewegen in de buurt. Wij leggen verbinding tussen aanbieders van sport en bijvoorbeeld welzijn, gezondheidszorg, jeugdzorg, kinderopvang en onderwijs. Heb je onze hulp nodig? Neem gerust contact met ons op.

#amstelveenbeweegt

Krista Mol

Buurtsportcoach Jeugd

Hallo, ik ben Krista Mol. Nadat ik de ALO (Academie voor Lichamelijke Opvoeding) heb afgerond, ben ik begonnen met werken in Amstelveen. De combinatie van het lesgeven op een basisschool en buurtsportcoach zijn bij AmstelveenSport, geeft mij heel veel plezier. Ik kan hierdoor goed zien wat basisscholen nodig hebben en de sport- en beweegactiviteiten hierop aanpassen. De activiteiten die ik doe zijn gericht op de jeugd (kinderen van 0-18 jaar). Ik hou mij o.a. bezig met verschillende scholentoernooien en projecten tijdens en na schooltijd, waarbij het vooral gaat om plezier in bewegen en de motoriek verbeteren.

Krista Mol
Michael Pereira

#amstelveenbeweegt

Michael Pereira

Buurtsportcoach Jongvolwassenen

Hoi, Ik ben Michael Pereira en na het behalen van mijn MBO Sport en Bewegen ben ik als voetbaltrainer actief geweest bij S.C. Buitenveldert en Ajax Camps en Clinics. Mijn passie voor sport zet ik in om jongvolwassenen (15-25 jaar) aan het bewegen te krijgen. Deze leeftijdsgroep beweegt het minst, hier ligt dus een grote taak. Heeft u vernieuwende ideeën om deze doelgroep te bewegen? Neem gerust contact met mij op!

Michael Pereira

#amstelveenbeweegt

Sven Kuit

Buurtsportcoach Jeugd

Hoi, mijn naam is Sven Kuit.  Sinds januari 2022 ben ik actief als buurtsportcoach bij AmstelveenSport. Na 8 jaar in de kinderopvang gewerkt te hebben, heb ik bij AmstelveenSport een nieuwe uitdaging gevonden. Ik zet mij voornamelijk in voor de jeugd (0 tot 18 jaar) in Amstelveen. Heb je vragen of leuke ideeën? Neem dan gerust contact met mij op!

#amstelveenbeweegt

Kim van Dongen

Buursportcoach

Mijn naam is Kim van Dongen 27 jaar en ik ben al 8 jaar in dienst bij Zwembad de Meerkamp, begonnen als stagiair vanuit de opleiding CIOS gevestigd in Haarlem. Eenmaal mijn opleiding afgerond ben ik blijven hangen en geef ik nog steeds met heel veel plezier zwemlessen aan kinderen. Daarnaast geef ik ook aquasporten en in de vakanties doe ik aan toezichthouden. Ik zag de vacature voorbij komen als buurtsportcoach en dat leek mij super interessant. De combinatie om het alle twee te kunnen doen haal ik heel veel motivatie en plezier er uit. Ik hoop jullie snel te zien! Heb je vragen of opmerkingen? Mail mij gerust.

Kim van Dongen
Naar de inhoud springen