Druk bezochte activiteiten

De diverse activiteiten die we in de tweede week van de kerstvakantie voor de Amstelveens jeugd hebben georganiseerd, zijn drukbezocht. In zwembad De Meerkamp kon er gezwommen worden volgens het vakantierooster en dat betekende extra veel recreatiezwemmen. Met als klap op de vuurpijl VR (Virtual reality) snorkelen. Twee dagen kon iedereen met een speciale snorkelbril rondzwemmen in een wonderlijke onderwaterwereld, haaien onder ogen zien of rondzweven in de ruimte. 

Ook het nieuwjaarsdisco zwemmen op vrijdagavond was een succes. Op de golven van het golfslagbad, konden de bezoekers zingend en swingend het nieuwe jaar in.

BASKETBALTOERNOOI

Naast het inmiddels welbekende luchtkussenfestival in de Ben Goudsmithal en peuterfestival in de Beweegbox en turnhal was er deze vakantie ook een ijshockey clinic op de Jaap Edenbaan en een scholen basketbaltoernooi in de Ben Goudsmithal onder leiding van basketbalvereniging MBCA. De Westwijzer behaalde zowel bij de groepen 3 en 4 als bij de groepen 7 en 8 de eerste plaats. Bij de groepen 5 en 6 was dit de Piet Hein School.

LEKKER BEWEGEN

“Het is geweldig om te zien dat zo veel kinderen ons weten te vinden en meedoen aan de activiteiten. Lekker bewegen en ontdekken waar je fysiek toe in staat bent, is belangrijk voor kinderen en het is goed daar van jongs af aan al mee te beginnen”, aldus Sven Vismans, Manager Sportservice AmstelveenSport.

Ook de volgende vakantie hebben we weer diverse activiteiten op het programma staan. De voorjaarsvakantie wordt afgetrapt met Valentijns discozwemmen op vrijdag 16 februari.

Meer informatie over activiteiten in de vakantie is te vinden op onze speciale vakantie activiteiten pagina: amstelveensport.nl/vakantie-activiteiten

Meer nieuws

Prijswinnaars Amstelveen Sportgala
Amstelveen Sportgala, magische avond
Meer informatie
Voorjaarsvakantie-activiteiten-web
Voorjaarsvakantie activiteiten
Meer informatie
Start-bouw-zwembad-De-Meerkamp-web
Bouw nieuwe bad van start
Meer informatie
Verenigingscafe-Politiek-kom-in-beweging-header-mail
Verenigingscafé 4 maart
Meer informatie
Shortlist-Vrijwilligers-Coaches-Sportgala-web
Sportgala shortlist coach & vrijwilliger
Meer informatie
Snertwandeling-2024
Snert wandeling
Meer informatie
Ga naar de inhoud