Amstelveen Basketbaltoernooi

Op donderdag 4 januari, in de kerstvakantie, vindt de 3e editie van het Amstelveen Basketbaltoernooi plaats. Alle kinderen worden om 9.00 uur verwacht in de Ben Goudsmithal. Afhankelijk van het aantal deelnemers zijn we tussen 13.00-15.00 uur klaar.

Het basketbaltoernooi wordt georganiseerd in samenwerking met MBCA (Millennium Basketbal Club Amstelveen). Kinderen uit de groepen 3 t/m 8 van de basisschool kunnen meedoen aan het toernooi. Alle kinderen krijgen eerst een clinic van de trainers van MBCA. Vervolgens gaan de kinderen in teams wedstrijdjes tegen elkaar spelen.

Er zijn tientallen kinderen ingeschreven via de scholen. Heb jij jouw kind(eren) nog niet aangemeld via de school en zijn jullie wel geïnteresseerd in het toernooi? Meld je kind(eren) dan hieronder aan! De kinderen worden na de gezamenlijke clinic door de organisatie ingedeeld in teams, waarna er wedstrijden tegen andere teams worden gespeeld. Let op: er moet wel een volwassene als begeleider aanwezig zijn.

Er wordt gespeeld in 3 categorieën:
– Groep 3-4
– Groep 5-6
– Groep 7-8

Bij alle categorieën wordt er 3 tegen 3 basketbal gespeeld in gemengde teams.
Elk team moet een begeleider/ coach hebben!

In het informatieboekje vind je meer informatie over het toernooi: Informatie schoolbasketbaltoernooi 4-1-2024
Let op: de Kantine van de Goudsmithal is helaas gesloten, dus zorg ervoor dat je voldoende eten/drinken meeneemt.

MBCA zorgt voor de spelbegeleiding. Mocht een ouder interesse hebben om als scheidsrechter te helpen, horen wij dit natuurlijk graag. Opgeven kan bij AmstelveenSport via: of 088-8585104. Met vragen kan je hier ook terecht.

Ga naar de inhoud