DutchEnglish
DutchEnglish

Amstelveen Schoolvolleybaltoernooi

In samenwerking met volleybalvereniging AMVJ-Martinus organiseren wij dit jaar voor het eerst het Amstelveen Schoolvolleybaltoernooi.

Het evenement is op woensdag 1 maart 2023 van 10.00-13.00 uur in de Nieuwe Bankrashal. Jongens en meisjes uit de groepen 3 t/m 8 van alle Amstelveense basisscholen hebben zich hiervoor aan kunnen melden. Kinderen die zich niet hebben aangemeld, maar wel graag mee willen doen, zijn uiteraard van harte welkom!

Om 10.00 uur is de opening en starten we in groepjes met allerlei volleybaloefeningen. Na zo’n 2 uur is er een pauze, waarna er nog wedstrijdjes gespeeld worden. Rond 13.00 uur zijn we weer klaar. 

Wilt uw kind ook meedoen aan deze volleybaldag? Kom dan op woensdag 1 maart naar de Nieuwe Bankrashal! We zien jullie daar graag om 9.45 uur, zodat we om 10.00 uur kunnen starten. Voor dit evenement hoef je je niet in te schrijven en deelname is gratis.

Wij kijken uit naar een gezellige volleybaldag!

Dit evenement wordt georganiseerd door twee studenten van het ROC Sport en Gezondheid. Volleybalvereniging AMVJ-Martinus helpt ons om er een onvergetelijke dag van te maken!

Naar de inhoud springen