DutchEnglish
DutchEnglish

AquaGym

AquaGym is de “droge” sportschool in het water. Je doet met de water-fitnessapparaten dezelfde oefeningen als in een sportschool. Het voordeel is dat je gebruik maakt van de weerstand van het water. De oefeningen zijn hierdoor zwaarder dan wanneer je ze op de kant zou uitvoeren. Je lichaam weegt daarbij maar een zesde van het gewicht in het water. Je traint dus je spieren met veel minder belasting voor je gewrichten.

Je kunt zowel cardio (banenzwemmen) als kracht (op de apparaten) doen. Voor gebruik van de apparaten zijn er stuurkaarten, zodat je zelf je work-out op je eigen niveau kan samenstellen. Er zijn oefeningen voor alle spiergroepen.

30 minuten AquaGym verbrandt ongeveer 600 calorieën. Dit is hetzelfde als anderhalf uur gewone fitness, maar veel minder belastend, ideaal dus!

meerkamp.nl/aquasport/aquagym

Datum

22 sep 2022
Verlopen!

Tijd

10:00 - 10:45

Locatie

Zwembad De Meerkamp
Van der Hooplaan 239, Amstelveen
Categorie
QR code

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen

Nationale Sportweek Amstelveen | 16 t/m 25 september 2022

Amstelveen is dit jaar host-city van de NOC*NSF Nationale Sportweek 2022. In deze week kun je gratis meedoen met tal van sport en beweegactiviteiten. Ervaar wat sport met jou doet, ontmoet nieuwe mensen, maak kennis met sportaanbod en/of wordt lid van de sportclub die bij jou past! Je bepaalt zelf aan welke activiteiten je mee wilt doen en hoe vaak. De Nationale Sportweek is van vrijdag 16 tot en met zondag 25 september 2022. 

Klik hier voor een overzicht van de activiteiten tijdens de Nationale Sportweek.

Skip to content