BeachPickleBall

Op zaterdag 22 juni kun je meedoen met deze unieke racketsport. BeachPickleBall combineert elementen van padel en volleybal en wordt gespeeld in team van drie personen – een unieke ervaring in de wereld van racketsporten.

Overspelen binnen het team is een nieuwe ervaring in de racketsport en dat is wat Beach Pickleball zo leuk maakt! Je speelt écht samen met je teamleden. Laat je meenemen door de unieke teamdynamiek met je voeten in het zand. Of je nu een beginnende speler bent of al jarenlang ervaring hebt in racketsporten, deze nieuwe beachsport is toegankelijk voor alle niveaus. Het is de perfecte gelegenheid voor iedereen om kennis te maken met deze geweldige sport.

Je kunt deelnemen aan het BeachPickleBall toernooi op 2 verschillende niveaus. We starten met de FUN categorie. Het woord zegt het al, gezelligheid staat voorop. Toegankelijk voor alle niveaus!

Het tweede toernooi is voor de FANATICS. Enige fysieke vaardigheden en ervaring met bal of racketsport zijn hierbij een vereiste. Ervaring met BeachPickleBall niet.

Zaterdag 22 juni 2024
Niveau: FUN
Team: 3 personen
Aanvang: 11:00 uur
Finale: 13:30 uur
Kosten deelname: €15,-

Zaterdag 22 juni 2024
Niveau: FANATICS
Team: 3 personen
Aanvang: 14:00
Finale: 16:30
Kosten deelname: €15,-

Schrijf je hier in!

Datum

22 jun 2024

Tijd

11:00 - 16:30
QR code
Ga naar de inhoud