Bootcamp-Elsrijk

Buitengym Elsrijk

Stadsdorp Elsrijk is samen met AmstelveenSport een nieuw sportief initiatief gestart. Vanaf donderdag 21 september worden in het Openluchttheater in Elsrijk buitengym trainingen gegeven. Vanuit buurtclub Leefstijl Elsrijk is een fitnessclub ontstaan en bij deze laatste club is behoefte aan meer begeleiding en nieuwe oefeningen.

Buitengym
Buitengym is een training die in teamverband onder professionele begeleiding van AmstelveenSport in de buitenlucht wordt gegeven. Het doel is om kracht en uithouding te verbeteren maar een uurtje intensief bewegen is ook leuk en gezellig.
Deze training is geschikt voor alle leeftijden en je kan op je eigen niveau meedoen. Je hoeft geen speciale kleding daarvoor aan te schaffen maar draag kleding waarin je je gemakkelijk kunt bewegen.

Training in het Openluchttheater
De training wordt gegeven in het Openluchttheater en duurt 45-60 minuten. De training gaat ook door tijdens een verfrissend regenbuitje.

Wanneer
Vanaf 21 september wordt elke donderdag van 16:00 – 17:00 uur de training gegeven door een buurtsportcoach van AmstelveenSport.

Kosten
€ 3,00

Locatie
(Openluchttheater) De Ruwiellaan 20, 1181 PS Amstelveen.

Contact
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Buurtsportcoach van AmstelveenSport:
, 088 – 8585 104.

Inschrijven:Naar de inhoud springen