Fietslessen voor volwassenen

Heb jij altijd al willen leren fietsen? Ben je er nooit aan toegekomen of vind je het spannend? Meld je dan aan voor de fietslessen van AmstelveenSport. Iedereen, ongeacht niveau kan meedoen!

Voor de startende fietser hebben wij een beginnerscursus. Je leert in 5 lessen de fiets onder controle te krijgen: opstappen, balans houden, remmen en sturen komen aan bod.

Na deze beginnerscursus kan je doorstromen naar de vervolgcursus. Deze cursus is geschikt voor mensen die al kunnen fietsen, maar het nog spannend vinden op de weg. In de vervolgcursus gaan we 5 lessen rondfietsen in de wijken van Amstelveen. Je oefent het fietsen op een fietspad en op de weg en leert de verkeersborden en -regels.

Op vrijdag 17 mei starten de nieuwe cursussen weer. De verzamelplek voor beide cursussen is het kantoor van AmstelveenSport. Voor de fietscursus heeft AmstelveenSport fietsen beschikbaar. Als je zelf een fiets hebt, kan je deze uiteraard meenemen, hierop oefenen is nog beter! Een cursus bestaat uit 5 lessen en deelname kost €15. We hebben slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar en vol=vol!

 

Fietscursus mei-juni 2024

Data: vrijdag 17, 24 en 31 mei en 7 en 14 juni

Tijden: beginnerscursus van 9.30-10.10 uur; vervolgcursus van 10.20-11.00 uur

Locatie: het kantoor van AmstelveenSport (Sportlaan 25, Amstelveen)

Aanmelden: ga naar deze pagina

QR code
Ga naar de inhoud