Lentewandeling

Wandel zondag 19 maart mee met de Lentewandeling. De start en finish is op het Stadsplein van het Stadshart. Er zijn twee afstanden waarop gelopen kan worden: 5 km en 10 km. Beide afstanden wandelen een mooie route door Amstelveen.

Wandel mee onder professionele begeleiding van de buurtsportcoach van AmstelveenSport of loop de route zelfstandig met een routekaart. Voor beide afstanden is er onderweg een rustpost. De Lentewandeling valt samen met de KPMG Lentemarathon, welke ook de start en finish heeft op het Stadsplein. Wandelaars van de Lentewandeling maken er een sportieve dag van samen met de hardlopers van de marathon.

Wandelen onder professionele begeleiding

Voor zowel de 5 als de 10 km kan er gelopen worden samen met de groep onder professionele begeleiding van een buurtsportcoach van AmstelveenSport. Vertrek is om 11:00 uur vanaf het Stadsplein.

Zelf wandelen met een routekaart

De route van 5 of 10 km zelfstandig wandelen? Dat kan. Haal daarvoor tussen 10:45 en 11:00 uur de routekaart op bij de infostand van AmstelveenSport op het Stadsplein.

Waar

Start en finish op het Stadsplein van het Stadshart.

Wanneer

De Lentewandeling is op zondag 19 maart.
De groep vertrekt om 11:00 uur vanaf de startlijn van de Lentemarathon op het Stadsplein.

Kosten

€ 5,- voor zowel de 5 als 10 km.

Meer informatie en aanmelden

Aanmelden kan door hieronder een ticket te kopen. Mocht dit niet lukken, stuur dan een mail aan buurtsportcoach Sebastiaan Huijsmans, of bel naar 088-8585104

Datum

19 mrt 2023
Verlopen!

Tijd

11:00 - 13:30

Kosten

€5.00

Locatie

Stadshart Amstelveen
Stadsplein 101
QR code
Naar de inhoud springen