DutchEnglish
DutchEnglish

Nationale Sportweek 2022: Bootcamp door Defensie

Op maandag 19 september 2022 wordt er een Bootcamp door Defensie in Amstelveen georganiseerd. Er zijn 5 scholen (VO + MBO) uitgenodigd, die allen met 40 afgevaardigde leerlingen, doelgroep tussen de 16-20 jaar, kunnen komen. De groepen worden gemengd tijdens de dag en het samenwerken op verschillende niveaus is een van de opdrachten.  

Tijdens deze activiteit is er ondersteuning door het Ministerie van Defensie en het Korps Commando Troepen. Doel van deze dag is om jongeren van 16 tot 20 jaar in beweging te brengen en ze mentale lessen mee te geven die je leert tijdens een carrière bij Defensie.  
 

Datum

19 sep 2022
Verlopen!

Tijd

09:00 - 15:30

Locatie

Noordelijke Poeloever
Parkeerplaats achter raadhuis
Categorie
QR code

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen

Nationale Sportweek Amstelveen | 16 t/m 25 september 2022

Amstelveen is dit jaar host-city van de NOC*NSF Nationale Sportweek 2022. In deze week kun je gratis meedoen met tal van sport en beweegactiviteiten. Ervaar wat sport met jou doet, ontmoet nieuwe mensen, maak kennis met sportaanbod en/of wordt lid van de sportclub die bij jou past! Je bepaalt zelf aan welke activiteiten je mee wilt doen en hoe vaak. De Nationale Sportweek is van vrijdag 16 tot en met zondag 25 september 2022. 

Klik hier voor een overzicht van de activiteiten tijdens de Nationale Sportweek.

Skip to content