DutchEnglish
DutchEnglish

Nationale Sportweek 2022: Cognitieve Fitness

Cognitieve Fitness is een unieke trainingsmethode die speciaal is afgestemd op het positief beïnvloeden van het geheugen, het concentratievermogen, de coördinatie- en zintuigelijke vaardigheden. Bij alles wat er gedaan wordt staat plezier altijd voorop! Door fitnessoefeningen en bewuste ademhalings- en ontspanningsoefeningen te combineren met cognitieve elementen activeren we bewust de hersenen. Hierdoor heb je een mooie combinatie van zowel lichamelijke- als hersenactivatie.

Tijdens Cognitieve Fitness komen drie elementen voortdurend aan bod, namelijk;
–  Mentale uitdaging
–  Fysieke inspanning
–  Ontspanning

Wanneer
Het is elke woensdagochtend van 10.00 – 11.30 uur. Startdatum is 21 september 2022.

Voor wie
De les is voor alle volwassenen/senioren die mee willen doen. Cognitieve Fitness is voor elke doelgroep mogelijk, als er maar op per individu genoeg uitdaging is per oefening.

Heb je vragen over deze activiteit?
Stuur een mail naar  of bel naar 088 – 85 85 104

 

 

 

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen

Nationale Sportweek Amstelveen | 16 t/m 25 september 2022

Amstelveen is dit jaar host-city van de NOC*NSF Nationale Sportweek 2022. In deze week kun je gratis meedoen met tal van sport en beweegactiviteiten. Ervaar wat sport met jou doet, ontmoet nieuwe mensen, maak kennis met sportaanbod en/of wordt lid van de sportclub die bij jou past! Je bepaalt zelf aan welke activiteiten je mee wilt doen en hoe vaak. De Nationale Sportweek is van vrijdag 16 tot en met zondag 25 september 2022. 

Klik hier voor een overzicht van de activiteiten tijdens de Nationale Sportweek.

Skip to content