DutchEnglish
DutchEnglish

Nationale Sportweek 2022: Handbal Clinic Nycke Groot (TeamNL)

Op vrijdagmiddag tussen 12.45- 14.35 uur wordt er door Nycke Groot een handbalclinic geven op Brede school Rembrandt in Amstelveen. De clinic vindt plaats in de gymzaal van de school.
Nycke verschillende onderdelen laten zien.
 

Om 14.45 uur zijn de leerlingen van de school uit. Nycke staat samen met buurtsportcoaches van AmstelveenSport op het schoolplein van de BS Rembrandt. De buurtsportcoaches nemen allerlei leuke handbalactiviteiten mee, om de kinderen te vermaken. Nycke kan vrij rondlopen, meedoen, handtekeningen uitdelen en babbelen met de aanwezigen.
Dit moment is een vrije inloop, waarbij ook kinderen van handbalverenigingen/ scholen uit de buurt worden uitgenodigd. Het is om 15:45 uur afgelopen.

Datum

23 sep 2022
Verlopen!

Tijd

12:45 - 15:45
Categorie
QR code

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen

Nationale Sportweek Amstelveen | 16 t/m 25 september 2022

Amstelveen is dit jaar host-city van de NOC*NSF Nationale Sportweek 2022. In deze week kun je gratis meedoen met tal van sport en beweegactiviteiten. Ervaar wat sport met jou doet, ontmoet nieuwe mensen, maak kennis met sportaanbod en/of wordt lid van de sportclub die bij jou past! Je bepaalt zelf aan welke activiteiten je mee wilt doen en hoe vaak. De Nationale Sportweek is van vrijdag 16 tot en met zondag 25 september 2022. 

Klik hier voor een overzicht van de activiteiten tijdens de Nationale Sportweek.

Skip to content