DutchEnglish
DutchEnglish

Nationale Sportweek 2022: Officiële opening 1e AmstelveenSport Beweegplein

Een AmstelveenSport Beweegplein is een veelzijdig en uitdagend veld, opgebouwd volgens de ASM-gedachten, en is de ideale oplossing om aan je gezondheid te werken en om aan de slag te gaan met de tien grondvormen van bewegen. Een ASB Plein biedt voor elke leeftijd en elk niveau de mogelijkheden om op een leuke manier vaardig in bewegen te worden. Dit is belangrijk voor een brede motorische ontwikkeling en voor een leven lang plezier in bewegen! Het ASB Plein is een multifunctioneel veld in de wijk of in een open sportpark dat alle dagen van de week gebruikt kan worden, door alle doelgroepen, wat zorgt voor meer rendement en duurzaam gebruik.  

De realisatie van het eerste AmstelveenSport Beweegplein bij de Panta Rhei is een samenwerking tussen de Panta Rhei, gemeente Amstelveen, Rotary en AmstelveenSport. De indeling van dit beweegplein is gebaseerd op de 10 grondvormen van bewegen

Op deze dag dag wordt het AmstelveenSport beweegplein officieel geopend. Tijdens de opening worden er door de Buurtsportcoaches diverse activiteiten gegeven op het plein.

Datum

22 sep 2022
Verlopen!

Tijd

14:00 - 15:00
Categorie
QR code
Naar de inhoud springen