DutchEnglish
DutchEnglish

Nationale Sportweek 2022: Open dag Zest Your Life

Kom, ervaar en ontdek Zest!

Zest organiseert tijdens de Nationale Sportweek Amstelveen op zondag 18 september een open dag. Tijdens deze open dag kun je kennismaken met Zest, de lessen, de teachers en de fijne en sfeervolle omgeving. Je kunt tijdens de open dag verschillende lessen volgen van 45 min. zoals verschillende yogavormen, Pilates en Chi Neng Qigong. Onze ervaren teachers delen hun kennis en vertellen tijdens de les een stukje over de achtergrond en oorsprong. Daarna wordt de les ook gegeven om het ook écht te ervaren. Ontdek Zest en ontdek welke les het beste bij je past!

Het adres is: Zest Your Life – Eleanor Rooseveltlaan 102, 1183 CL Amstelveen
Je bent van harte welkom tussen 12.00-17.00 uur. De koffie en thee staan klaar en uiteraard de zelfgebakken bananenbrood.

Voor meer informatie en aanmelden, ga naar: Zestyourlife.nl/opendag

Datum

18 sep 2022
Verlopen!

Tijd

12:00 - 17:00

Locatie

Zest Your Life
Eleanor Rooseveltlaan 102
QR code

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen

Nationale Sportweek Amstelveen | 16 t/m 25 september 2022

Amstelveen is dit jaar host-city van de NOC*NSF Nationale Sportweek 2022. In deze week kun je gratis meedoen met tal van sport en beweegactiviteiten. Ervaar wat sport met jou doet, ontmoet nieuwe mensen, maak kennis met sportaanbod en/of wordt lid van de sportclub die bij jou past! Je bepaalt zelf aan welke activiteiten je mee wilt doen en hoe vaak. De Nationale Sportweek is van vrijdag 16 tot en met zondag 25 september 2022. 

Klik hier voor een overzicht van de activiteiten tijdens de Nationale Sportweek.

Skip to content