KidsFestival

Parkspelen

De Parkspelen zijn vier woensdagen in juni waarin kinderen van 6-12 jaar lekker buiten kunnen spelen in verschillende wijken van Amstelveen. Deze leuke en actieve middagen worden georganiseerd door studenten van het MBO College Amstelland. De Parkspelen bieden kinderen de kans om nieuwe vriendjes te maken, nieuwe spellen te ontdekken en vooral veel plezier met elkaar te hebben.

Bij de Parkspelen kunnen kinderen genieten van een gevarieerd programma met elke week een ander thema en verschillende activiteiten, denk aan levend stratego, speurtochten, beachspelletjes en meer. Ouders zijn van harte welkom om te blijven en eventueel te helpen met de activiteiten.

Op woensdag 5 juni beginnen we met Forest Games, waar we spellen zoals levend stratego, fortnite trefbal, jachtseizoen, water race, smurrie speurtocht en natuur schilderen doen. We verzamelen aan de Noordelijke Poeloever, Laan Nieuwer-Amstel 1B.

Woensdag 12 juni vinden de Parkspelen plaats bij de Buitenspeeldag in Westwijk, op het speelveld bij Middachten. Je kan van 13.00-16.00 uur meedoen aan verschillende buitenspeelactiviteiten, van knikkeren en een parcours met voertuigjes tot aan voetbal, badminton, springtouwen en stoepranden.

Op woensdag 19 en 26 juni vinden de Parkspelen plaats bij AmstelveenBeach, op het Stadsplein Amstelveen. Kinderen kunnen van 13.00-16.00 uur allerlei leuke activiteiten doen op het plein én op het zand. Er wordt niet alleen volleybal gedaan, maar ook tikkertje, frisbee en nog veel meer.

Deelname aan de Parkspelen is gratis! Neem een gezonde snack mee, doe sportkleding en -schoenen aan en laat je kinderen genieten van een actieve, leuke en leerzame middag in de buitenlucht. Alle Parkspelen zijn van 13.00-16.00 uur. Lukt het jou niet om om 13.00 uur aanwezig te zijn? Geen probleem, je kan ook later aansluiten!

 

Data en locaties Parkspelen:
5 juni, Forest Games aan de Noordelijke Poeloever, Laan Nieuwer-Amstel 1B, Amstelveen
12 juni, Buitenspeeldag, Middachten, Amstelveen
19 juni, AmstelveenBeach, Stadsplein Amstelveen
26 juni, AmstelveenBeach, Stadsplein Amstelveen

Datum

19 jun 2024

Tijd

13:00 - 16:00
QR code
Ga naar de inhoud