Samenspeeldag

De Samenspeeldag!

Op woensdag 5 juni organiseren Amstelveensport, de Kinderraad en Kinderdagcentrum (KDC) Nifterlake een speciale Samenspeeldag! Deze dag draait helemaal om het samenbrengen van kinderen met en zonder beperkingen voor een dag vol plezier en nieuwe vriendschappen.
Deze bijzondere dag is voor álle kinderen! Of je nu een leerling bent van het kinderdagcentrum Nifterlake, een basisschoolkind uit de buurt, of gewoon zin hebt in een gezellige middag spelen, iedereen is welkom! KDC Nifterlake biedt een thuis aan 70 kinderen van 2 tot 18 jaar, en we nodigen ook alle kinderen uit de omgeving uit om mee te doen en samen een onvergetelijke dag te beleven.

Er zijn talloze activiteiten zowel binnen als buiten! In de speeltuin, op het basketbalveld en op het voetbalveld zijn verschillende spelletjes opgezet. De kinderen kunnen meedoen van half 1 tot half 4. En dat is nog niet alles! Een clown komt langs om prachtige ballonfiguren te maken, en je kunt glitter tattoos laten zetten. JOGG zorgt voor verfrissing met hun waterbakfiets.

Grijp deze unieke kans om te spelen, lachen en nieuwe vrienden te maken op een bijzondere locatie. Het is een nieuwe ervaring om samen met kinderen die een handicap hebben te spelen en elkaar beter te leren kennen. Het wordt een dag vol plezier, nieuwe ervaringen en bijzondere momenten! Zien we jullie daar?

Datum

05 jun 2024
Verlopen!

Tijd

12:30 - 15:30

Kosten

Gratis

Locatie

Nifterlake
Groenelaan 1
QR code
Ga naar de inhoud