Tafeltennis clinic met Bettine Vriesekoop

Maandag 5 juni a.s. organiseert Tafeltennis vereniging TTV Amstelveen samen met Amstelveen Sport een tafeltennis clinic met Bettine Vriesekoop. Alle 55-plussers in Amstelveen e.o. kunnen hieraan deelnemen, dus het is niet nodig om al lid van een tafeltennis club te zijn.

De clinic staat onder leiding van Bettine Vriesekoop, Nederlands bekendste tafeltennisster en ambassadeur van de Nederlandse Tafeltennisbond.

Tafeltennis is een sport die tot op hoge leeftijd beoefend kan worden. Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat tafeltennis bijdraagt aan een langer en gezonder levensperspectief. Tafeltennis is een spel waar veel mensen plezier aan beleven. Dat is wat Bettine wil en kan overbrengen aan de groep mensen die nog niet, of niet meer, actief tafeltennist. Bettine zet zich in voor projecten op het gebied van tafeltennis & gezondheid en geeft daarom clinics bij o.a. tafeltennis clubs.

De clinic ziet er in grote lijnen als volgt uit:
Opening en welkom met gratis koffie of thee
Korte presentatie door Bettine, over haar rol als ambassadeur van de tafeltennisbond, China en tafeltennis als gezondheidsport
Aan de slag in de zaal (*)

De gegevens voor de clinic:
Datum: maandag 5 juni 2023
Locatie: zaal TTV Amstelveen, Landtong 14 Amstelveen
Zaal open: 13:45
Clinic: 14:00 tot 16:15
Toegang: Gratis

(*) let op in de zaal is het dragen van sport(zaal)schoenen verplicht en het dragen van sportkleding gewenst.

TTV Amstelveen heeft een bloeiende 55+ groep die wekelijks een balletje komt slaan. Het gaat hier vooral om de beweging en de gezelligheid waarbij geldt “meedoen is belangrijker dan winnen”. Deze groep kan met name voor de maandagmiddag nog enkele leden verwelkomen. En een clinic met Bettine Vriesekoop is dan een prima mogelijkheid om te kijken of een wekelijks potje tafeltennis niet iets voor u is.

Heeft u nog vragen over de clinic of over de 55+ groep mail deze dan naar Aanmelden voor de clinic met Bettine Vriesekoop kan via de website: https://ttvamstelveen.nl/bettine/ .

 

Graag tot ziens op maandag 5 juni 2023

 

 

Datum

05 jun 2023

Tijd

13:45 - 16:15

Locatie

Landtong 14
Landtong 14, Amstelveen
Categorie
QR code
Naar de inhoud springen