Yoga en karate tussen de kunst – Cobra Pakt Uit!

Doe op zondag 28 januari van 9.00-9.45 uur mee met een yoga- of karateles in het Cobra Museum!

Gezonde voornemens? Kom op zondagochtend 28 januari sporten tussen de kunst. We organiseren in samenwerking met het Cobra Museum twee sportieve sessies tussen de kunst. Begin je dag ontspannen met een yogales tussen de portretfoto’s van Anton Corbijn of kies voor een actieve karateles tussen de schilderijen van de tentoonstelling De vrijheidsschreeuw. Na afloop ontvang je een muntje voor een heerlijke smoothie in het café.

Karateles
Doe mee met een training met Almir Skrijelj, voormalig bondscoach van het Nederlandse Team (2017-2023) en top-instructeur van de (inter)nationaal gerenommeerde club Karate-Do Buitenveldert, en ervaar de kracht van karate!

Yogales
Yoga maakt je sterk, fit en flexibel. Louise geeft al meer dan 20 jaar yogalessen vanuit verschillende yoga-disciplines en zorgt voor een veilige, leuke yogales met veel afwisseling.

Meld je snel aan want er is slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar. Aanmelden kan via de ticketlink van het Cobra Museum. Deelname is gratis bij aankoop dan museumentree. De activiteit is ook zichtbaar op de website van het Cobra Museum.

Praktische informatieBeide lessen worden gegeven op instapniveau dus iedereen kan meedoen. In de tentoonstellingsruimte kan het wat frisser zijn, dus zorg voor een extra laagje comfortabele kleding. Als je hebt gekozen voor de yogales, neem dan je eigen yogamat mee. Heb je deze niet? Laat het even weten d.m.v. een e-mail naar onderstaand mailadres, dan nemen wij er een voor jou mee.

Voor meer informatie, kun je mailen naar of bellen naar 088-8585104.

Ga naar de inhoud