#amstelveenbeweegt

FietsFitTraining

FietsFitTraining

Door regelmatig te fietsen, behoud je niet alleen je gezondheid, maar blijf je ook sociaal actief en zelfstandig. Fietsen is gunstig voor zowel je fysieke fitheid als je mentale welzijn. Als ervaren fietser wil je deze activiteit nog vele jaren blijven genieten. Echter, met het ouder worden, neemt de kwetsbaarheid in het verkeer toe, zelfs als je ervaren bent. Door te investeren in je algemene gezondheid en conditie, vergroot je de kans om soepel en krachtig te blijven fietsen.

De FietsFitTrainingen richten zich specifiek op senioren, waarbij leeftijd geen rol speelt. Iedereen kan op zijn of haar eigen niveau deelnemen. Plezier, sociale interactie en het versterken van kracht en fitheid staan centraal, zodat je veilig en met plezier kunt blijven fietsen. Tijdens de trainingen worden spierversterkende oefeningen gedaan, en wordt er ook gewerkt aan balans en mobiliteit.

Wanneer

De FietsFitTraining is een lesreeks van 6 lessen. De eerste les is op donderdag 4 april, daarna zal de les elke donderdag zijn behalve op 9 mei i.v.m. Hemelvaartsdag.

De les is van 10:00-11:00 uur.

Kosten

€24,- voor 6 lessen, lessenreeks dient in een keer afgenomen te worden. 

 

Waar

Kunstgrasspeelveld Bovenkerk – t/o Salamander 107, Amstelveen

Benodigdheden

Sportkleding, sportschoenen, bidon

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Buurtsportcoach.
 , 088-8585104

 

Ga naar de inhoud