GoldenSports nu ook in Amstelveen

Donderdag 18 april is GoldenSports van start gegaan Amstelveen. Op het Basketbalveld aan de Den Bloeyenden Wijngaerdt verzamelden zich zo’n 20 senioren om deel te nemen aan deze training. De deelnemers genoten van een mix van sportieve en sociale activiteiten onder begeleiding van ervaren trainers van AmstelveenSport. Op deze locatie vond altijd al de buitengymles plaats, nu is deze omgedoopt tot GoldenSports. Bij een GoldenSports training gaat het naast het sporten en bewegen in de buitenlucht ook om het elkaar ontmoeten. Het is een laagdrempelig sportprogramma dat speciaal is ontworpen voor senioren van alle fitnessniveaus, met een focus op plezier, gezondheid en sociale verbinding.

Heleen van Ketwich Verschuur, directeur van AmstelveenSport, benadrukt het belang van de samenwerking tussen AmstelveenSport en de Stichting GoldenSports, welke deze week is samen gegaan met het Nationaal Ouderenfonds: “Wij zijn verheugd om GoldenSports te verwelkomen in Amstelveen en om samen te werken aan het bevorderen van een gezonde en actieve levensstijl voor de senioren in Amstelveen.” AmstelveenSport is nu met GoldenSports op één locatie van start gegaan, vanaf juni wordt een tweede locatie toegevoegd, dit op het terrein van Amstelveen Heemraad. Het doel van AmstelveenSport is om het komend jaar de GoldenSports trainingen op nog meer locaties op te zetten.

GoldensSports in de Bankras is elke donderdagochtend van 10:00 tot 11:00 uur. Iedereen is welkom om mee te doen. Meer informatie op https://amstelveensport.nl/goldensports/

Meer nieuws

Poeldag-web
Derde editie Poeldag
Meer informatie
AmstelveenBeach-ook-in-2024-op-het-Stadsplein
AmstelveenBeach keert deze zomer terug
Meer informatie
Deelnemers-aan-de-GoldenSports-training-in-de-Bankras-web
GoldenSports nu ook in Amstelveen
Meer informatie
Vakantieactiviteiten-jeugd-1200
Meivakantie activiteiten
Meer informatie
Linkedin-april-actief-web
Buiten sporten en bewegen in april
Meer informatie
Dutch-Para-Dance-opening-web
WK Rolstoeldansen in Sporthal De Meerkamp
Meer informatie
Ga naar de inhoud