Hondenplons

In samenwerking met DogTalk Hondenschool organiseren we een onvergetelijk hondenevenement: de Hondenplons! Deze unieke samenwerking belooft een dag vol plezier en verfrissing voor zowel honden als hun eigenaren. De Hondenplons is op zaterdag 23 september van 15.30 tot 17.00 uur in het buitenbad. Een unieke kans voor baasjes en honden die van zwemmen houden.

Zowel banenbad als peuterbad

Honden van alle rassen en maten zijn welkom om samen met hun baasjes te komen genieten van een verfrissende duik in het zwembad. Zowel het ondiepe peuterbad voor kleine honden en minder ervaren zwemmers als het banenbad zijn geopend. De waterkwaliteit wordt deze dag aangepast (het chloorlevel gaat flink naar beneden) zodat honden daar geen last van hebben. De dag staat onder deskundige begeleiding van professionele trainers van DogTalk Hondenschool en toezichthouders van de Meerkamp.

Aanmelden verplicht

Voor deelname aan de Hondenplons is registratie verplicht. Eigenaren kunnen zich inschrijven via https://www.dogtalk.nl/project/workshops/ De entree bedraagt € 7,20 voor hond én eigenaar en € 6,20 entree voor mensen zonder hond.

Meer nieuws

Prijswinnaars Amstelveen Sportgala
Amstelveen Sportgala, magische avond
Meer informatie
Voorjaarsvakantie-activiteiten-web
Voorjaarsvakantie activiteiten
Meer informatie
Start-bouw-zwembad-De-Meerkamp-web
Bouw nieuwe bad van start
Meer informatie
Verenigingscafe-Politiek-kom-in-beweging-header-mail
Verenigingscafé 4 maart
Meer informatie
Shortlist-Vrijwilligers-Coaches-Sportgala-web
Sportgala shortlist coach & vrijwilliger
Meer informatie
Snertwandeling-2024
Snert wandeling
Meer informatie
Ga naar de inhoud