Hondenplons

In samenwerking met DogTalk Hondenschool organiseren we een onvergetelijk hondenevenement: de Hondenplons! Deze unieke samenwerking belooft een dag vol plezier en verfrissing voor zowel honden als hun eigenaren. De Hondenplons is op zaterdag 23 september van 15.30 tot 17.00 uur in het buitenbad. Een unieke kans voor baasjes en honden die van zwemmen houden.

Zowel banenbad als peuterbad

Honden van alle rassen en maten zijn welkom om samen met hun baasjes te komen genieten van een verfrissende duik in het zwembad. Zowel het ondiepe peuterbad voor kleine honden en minder ervaren zwemmers als het banenbad zijn geopend. De waterkwaliteit wordt deze dag aangepast (het chloorlevel gaat flink naar beneden) zodat honden daar geen last van hebben. De dag staat onder deskundige begeleiding van professionele trainers van DogTalk Hondenschool en toezichthouders van de Meerkamp.

Aanmelden verplicht

Voor deelname aan de Hondenplons is registratie verplicht. Eigenaren kunnen zich inschrijven via https://www.dogtalk.nl/project/workshops/ De entree bedraagt € 7,20 voor hond én eigenaar en € 6,20 entree voor mensen zonder hond.

Meer nieuws

Zwemlessen-van-start
Zwemlessen van start, buitenbad sluit
Meer informatie
Felicitatie-Roda
AmstelveenSport feliciteert Roda ’23 met 100 jarig bestaan
Meer informatie
NSW-AS
NOC*NSF Nationale Sportweek
Meer informatie
AdobeStock_213324031-lr
Buitenspelen in de zomervakantie
Meer informatie
BDZD-wandelen
Beweeg De Zomer Door
Meer informatie
Start-zwem4daagse-Serdar-web
Zomer Verenigingscafé
Meer informatie
Naar de inhoud springen