Hondenplons

In samenwerking met DogTalk Hondenschool organiseren we een onvergetelijk hondenevenement: de Hondenplons! Deze unieke samenwerking belooft een dag vol plezier en verfrissing voor zowel honden als hun eigenaren. De Hondenplons is op zaterdag 23 september van 15.30 tot 17.00 uur in het buitenbad. Een unieke kans voor baasjes en honden die van zwemmen houden.

Zowel banenbad als peuterbad

Honden van alle rassen en maten zijn welkom om samen met hun baasjes te komen genieten van een verfrissende duik in het zwembad. Zowel het ondiepe peuterbad voor kleine honden en minder ervaren zwemmers als het banenbad zijn geopend. De waterkwaliteit wordt deze dag aangepast (het chloorlevel gaat flink naar beneden) zodat honden daar geen last van hebben. De dag staat onder deskundige begeleiding van professionele trainers van DogTalk Hondenschool en toezichthouders van de Meerkamp.

Aanmelden verplicht

Voor deelname aan de Hondenplons is registratie verplicht. Eigenaren kunnen zich inschrijven via https://www.dogtalk.nl/project/workshops/ De entree bedraagt € 7,20 voor hond én eigenaar en € 6,20 entree voor mensen zonder hond.

Meer nieuws

Feestelijke-start-zwem4daagse-09-07-2024-web
Feestelijke start Zwem4daagse
Meer informatie
Zwem4Daagse_Meerkamp-2024
Zwem4daagse 9 t/m 12 juli
Meer informatie
Buitenspeeldag-dansworkshop-Juvat-Westendorp-web
Buitenspeeldag Amstelveen groot succes
Meer informatie
Poeldag_strombaan-schaatsen-web
Geslaagde Poeldag
Meer informatie
Wedstrijdbad-buiten-open-30-mei-2024-web
Wedstrijdbad buiten vanaf donderdag 30 mei open
Meer informatie
AmstelveenBeach-ook-in-2024-op-het-Stadsplein
AmstelveenBeach keert deze zomer terug
Meer informatie
Ga naar de inhoud