#amstelveenbeweegt

Kom bij ons werken

Wij brengen Amstelveen in beweging

Lifeguard

Als jij “Help!” hoort, kom je meteen in actie!
We hopen natuurlijk dat het niet gebeurt. Maar als lifeguard (5-20 uur per week) weet jij precies wat je dan te doen staat. Gelukkig bestaat je werk vooral uit het voorkomen van calamiteiten, dus opletten en in gesprek blijven met de zwemgasten aan de badrand. Praten, luisteren en ingrijpen als het nodig is. Dat is waar jij zo goed in bent. Op die manier zorg je ervoor dat iedereen zich veilig voelt. Dat ons zwembad een vertrouwde plek is en blijft. Als er iets mis dreigt te gaan, stap jij naar voren. Je gaat het gesprek aan, wijst op de regels en grijpt in het uiterste geval ook echt in.
Je gaat aan de slag in zwembad De Meerkamp, ons grote zwembadcomplex in Amstelveen. Het hele jaar door kunnen onze gasten allerlei zwem- en sportactiviteiten doen in De Meerkamp. In het seizoen ook in de twee buitenbaden.

Jouw ervaring
Je hebt MBO werk- en denkniveau. Natuurlijk kun je zwemmend redden en heb je een EHBO diploma inclusief reanimatie, of je bent bereid dit snel te halen. Je bent heel goed in het afzwakken van conflicten. Door te luisteren, te praten en zo nodig ook te handelen. Of het nu gasten zijn of collega’s, vanwege je open en vriendelijke houding weten ze je te vinden. Een goede dosis humor kunnen wij ook waarderen!
Je vindt het geen punt om ’s avonds en in de weekenden te werken.

Ben je nog niet opgeleid tot lifeguard en spreekt het je wel aan? Je kunt bij ons ook de lifeguard opleiding volgen en tegelijkertijd werken in ons zwembad De Meerkamp. Om in aanmerking te komen heb je minimaal de zwemdiploma’s A en B behaald.

In het opleidingstraject zit: EHBO, ZRZ / Lifeguard en het behalen van je C diploma indien je dit nog niet hebt.

Iedereen in beweging krijgen in Amstelveen, daar gaan we voor!
Met deze leuke en afwisselende functie, maak je deel uit van ons enthousiaste en gedreven team wat opereert in een sportieve en prettige werkomgeving.
Bij ons ga je per maand tussen de € 2.362,07 en € 2.877,16 bruto per maand verdienen als je fulltime werkt (38 uur per week). We werken volgens de Cao Zwembaden. Verder krijg je 8% vakantietoeslag, 3% eindejaarsuitkering, een reiskostenvergoeding en heb je 27 vakantiedagen per jaar. Deze baan kun je goed combineren met een studie of ander werk.

Klinkt dit als een uitdaging waar jij enthousiast van wordt?
Zie jij uitdaging in deze functie? Kom in actie, we nodigen je uit om te solliciteren!
Mail je korte motivatie en CV naar ter attentie van Frouke van Griensven – Senior Manager HR, onder vermelding van “vacature Lifeguard”.
Overlegging van een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een vereiste om aangenomen te kunnen worden.

Meer vacatures

Medewerker Sportservice
Meer informatie
Zweminstructeur 
Meer informatie
Lifeguard
Meer informatie
Medewerker Horeca
Meer informatie
Ga naar de inhoud