#amstelveenbeweegt

Medisch centrum IBIS

AmstelveenSport werkt daarom intensief samen met de Sportfysiotherapeuten van Medisch Centrum IBIS.

Sporten gaat helaas soms gepaard met blessures. Goede zorg voor deze blessures en zeker ook zorg om blessures te voorkomen is voor iedere (top-)sporter erg belangrijk.

AmstelveenSport werkt daarom intensief samen met de Sportfysiotherapeuten van Medisch Centrum IBIS.

Door laagdrempelige kwalitatief goede (sport)fysiotherapeutische ondersteuning en goede communicatie willen we vanuit AmstelveenSport zorgen voor lage uitval door blessure/overbelasting en waar mogelijk ook zorgen voor kennis over hoe blessures te voorkomen.

Brenda Pronk en Maaike Brugmans, sportfysiotherapeuten met hun ervaringen bij diverse (top-) sportbonden en sportverenigingen zijn de contactpersonen van Medisch Centrum IBIS voor de talenten van sportend Amstelveen. Samen met het professionele fysiotherapie team van Medisch Centrum IBIS ondersteunen zij AmstelveenSport. Ze werken samen met specialisten als sportartsen, podoloog, diëtiste en orthopeden.
Niet alleen zullen zij jou kunnen helpen in (sport)blessurebegeleiding. Zij zullen zich ook richten op het laagdrempelig aanbieden van blessureconsulten, screenings en workshops voor zowel coaches, spelers als ouders.
Heb je vragen over een blessure, overbelasting of over kleine klachten voordat dit een blessure wordt mail dan gerust naar .

Je kunt ook direct een afspraak maken via de receptie van Medisch Centrum IBIS 0206405026 of .

Heel veel sportplezier!

Maaike Brugmans, MasterSportfysiotherapeut
Brenda Pronk, Sportfysiotherapeut
Medisch Centrum IBIS
www.mcibis.nl

Ga naar de inhoud