#amstelveenbeweegt

Kom bij ons werken

Wij brengen Amstelveen in beweging

Medewerker Technische Dienst

De Meerkamp is een groot, toonaangevend zwembad in Amstelveen. Met de vier binnenbaden bieden we jaarlijks zo’n 400.000 bezoekers een breed scala aan begeleide aqua-activiteiten, verschillende zwemlessen, banenzwemmen, familiezwemmen en diverse spelprogramma’s tijdens de schoolvakanties. In de zomerperiode is tevens ons buitenterrein geopend, met de twee buitenbaden en de grote speelweide zijn er in deze periode volop mogelijkheden voor sport, spel en ontspanning in de buitenlucht. Om nog meer bezoekers te kunnen ontvangen, gaat De Meerkamp uitbreiden en wordt er een nieuw bad aangebouwd.

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een

Medewerker Technische Dienst
38 uur per week

Ben jij dienstverlenend en steek jij graag de handen uit de mouwen? Dan is deze functie voor jou!
Samen met je collega’s zorg je voor een veilige accommodatie en een plezierige werksfeer, zodat onze bezoekers, groot en klein, kunnen leren zwemmen, vitaler worden en recreëren.

Wat zijn je werkzaamheden?
Samen met twee collega’s maak je deel uit van de technische dienst binnen onze accommodatie zwembad De Meerkamp. Je voert controles en registraties uit, je zorgt ervoor dat de reguliere onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd, storingen effectief worden opgelost en daar waar mogelijk worden voorkomen. Tevens ben je een aanspreekpunt voor andere bedrijven die in opdracht van de gemeente onderhoud uitvoeren. Met je collega’s streef je naar een technische bedrijfsvoering die zo veilig, betrouwbaar en duurzaam mogelijk is. Alles om onze bezoekers een veilige en plezierige bezoek aan De Meerkamp te kunnen bieden! De technische dienst is onderdeel van de afdeling Sportfacility, je rapporteert aan de Manager Sportfacility.

Wat zoeken wij?
Je hebt VMBO werk- en denkniveau richting elektrotechniek of installatietechniek met aanvullende cursussen zoals VCA. Je hebt kennis van de wet en regelgeving en de interesse om je verder te verdiepen in de techniek achter de zwembaden. Je bent pro actief, levert kwaliteit en je kunt makkelijk schakelen tussen de werkzaamheden door. Daarnaast stel je je betrokken op, is collegialiteit voor jou belangrijk en heb je een goede dosis humor.

Wat bieden wij?
Met deze leuke en afwisselende functie, maak je deel uit van ons enthousiaste en gedreven team wat opereert in een informele en prettige werkomgeving.
Wat betreft arbeidsvoorwaarden val je onder de Cao Zwembaden en is de functie ingedeeld in schaal 5, met een salaris (afhankelijk van ervaring) tussen de € 2.409,31 en € 2.934,71 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 38 uur per week. Je ontvangt 8% vakantietoeslag, 3% eindejaarsuitkering, een reiskostenvergoeding en we bieden je 27 vakantiedagen op jaarbasis. Tot slot hebben we een goede pensioenregeling en kan je op vrijwillige basis gebruik maken van diverse verzekeringen en voorzieningen.

Ben je enthousiast geworden?
Zie jij uitdaging in deze functie? Kom in beweging, we nodigen je uit om te solliciteren. Mail je motivatie en CV naar ter attentie van Frouke van Griensven – Senior Manager HR, onder vermelding van “vacature Medewerker Techniche Dienst”.
Overlegging van een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een vereiste om aangenomen te kunnen worden.

Meer vacatures

Medewerker Technische Dienst
Meer informatie
Medewerker Frontoffice
Meer informatie
Zweminstructeur 
Meer informatie
Medewerker Horeca
Meer informatie
Ga naar de inhoud