Nationale Sportweek en 24H Amstelveen

De Nationale Sportweek is van vrijdag 17 tot en met zondag 26 september 2021 en valt samen met 24H Amstelveen (zaterdag 25 september). Tijdens de Nationale Sportweek draait tien dagen lang werkelijk alles om sport. Bij 24H Amstelveen maakt de Amstelvener kennis met alles wat Amstelveen te bieden heeft op het gebied van sport en cultuur. Alle reden om als sportaanbieder groots uit te pakken.

AmstelveenSport doet natuurlijk mee
Wij gaan ons uiterste best doen om tijdens de Nationale Sportweek heel Amstelveen in beweging te brengen. We vragen jou als sportaanbieder hetzelfde te doen. Hoe meer sportaanbieders meedoen aan deze activiteiten, hoe meer inwoners van Amstelveen we bereiken. Daarbij zijn sportaanbieders en verenigingen essentieel, want daar gebeurt het. Daar kunnen mensen ervaren hoe leuk het is om te sporten.

Wat kun je doen?
Meedoen kan op talloze manieren. Misschien wil je een open dag organiseren of een kennismakingsactiviteit speciaal voor beginners. Je kunt ook instuiflessen of een vriendjes-en-vriendinnetjes-training organiseren.

Aanmelden 24H Amstelveen
Activiteiten voor 24H Amstelveen kun je aanmelden door jouw activiteit te mailen naar: . Het team van Visit Amstelveen verzamelt alle inzendingen. Probeer zo compleet mogelijk te zijn met de omschrijving van de activiteit, zonder het al te uitgebreid te maken. Een half A4-tje is meer dan genoeg. Deze activiteiten voor 11 juni bij Visit Amstelveen bekend zijn. Klik hier voor meer informatie over 24H Amstelveen.

Aanmelden Nationale Sportweek
Voor de Nationale Sportweek maakt AmstelveenSport een sportkalender, die we voor de Nationale Sportweek gaan promoten. Als je met jouw activiteit op de kalender wilt staan, dan moet je deze voor 1 juli inzenden. Omdat 24H Amstelveen in de Nationale Sportweek valt, nemen we de sportactiviteiten van die dag natuurlijk mee in de sportagenda, meldt jouw activiteit voor 24H Amstelveen dus ook bij ons aan.

Aanmelden voor de Nationale Sportweek kan via dit webformulier. Let wel op de deadline, later ingezonden activiteiten kunnen niet meegenomen worden in de promotiecampagne.

Samen brengen we heel Amstelveen in beweging!

Meer nieuws

Feestelijke-start-zwem4daagse-09-07-2024-web
Feestelijke start Zwem4daagse
Meer informatie
Zwem4Daagse_Meerkamp-2024
Zwem4daagse 9 t/m 12 juli
Meer informatie
Buitenspeeldag-dansworkshop-Juvat-Westendorp-web
Buitenspeeldag Amstelveen groot succes
Meer informatie
Poeldag_strombaan-schaatsen-web
Geslaagde Poeldag
Meer informatie
Wedstrijdbad-buiten-open-30-mei-2024-web
Wedstrijdbad buiten vanaf donderdag 30 mei open
Meer informatie
AmstelveenBeach-ook-in-2024-op-het-Stadsplein
AmstelveenBeach keert deze zomer terug
Meer informatie
Ga naar de inhoud