Nationale Sportweek Amstelveen | 16-25 september 2022

Sport inspireert, sport verbindt en sport levert een belangrijke bijdrage aan de samenleving en aan ieder individu. Het bepaalt voor een deel wie we zijn, wat we doen en vooral met wie we dat doen. Deelnemen aan sport betekent vaak deelnemen aan de maatschappij. Wij willen dan ook dat zoveel mogelijk mensen met plezier kunnen sporten en bewegen, allemaal op hun eigen manier. Dat is precies wat we tijdens de NOC*NSF Nationale Sportweek 2022 gaan doen: met zijn allen lekker sporten en bewegen!

Amstelveen is dit jaar host-city van de NOC*NSF Nationale Sportweek 2022. In deze week kun je gratis meedoen met tal van sport en beweegactiviteiten. Ervaar wat sport met jou doet, ontmoet nieuwe mensen, maak kennis met sportaanbod en/of wordt lid van de sportclub die bij jou past! Je bepaalt zelf aan welke activiteiten je mee wilt doen en hoe vaak. De Nationale Sportweek is van vrijdag 16 tot en met zondag 25 september 2022. 

Kijk hieronder in het agenda overzicht voor de diverse activiteiten*.

Agenda

september 2022
Geen evenementen gevonden!
*Deelnemer aan de Nationale Sportweek in Amstelveen is er zich van bewust voor eigen rekening en risico deel te nemen aan de activiteiten van de Nationale Sportweek in de periode van 16 tot en met 25 september 2022. Deelnemer verzekert zich zelf tegen de risico’s die voortvloeien uit het deelnemen aan sport-, beweeg- en spelactiviteiten.
Naar de inhoud springen