#amstelveenbeweegt

Kom bij ons werken

Wij brengen Amstelveen in beweging

Office Manager

AmstelveenSport zet sport en bewegen in als middel, om bij te dragen aan een gezonde, sociale en vitale samenleving. Een enthousiaste groep medewerkers stimuleert alle inwoners van Amstelveen tot sport en bewegen. Het werkveld van sport en bewegen is boeiend en dynamisch.
AmstelveenSport is een verzelfstandigde BV, met als enig aandeelhouder de Gemeente Amstelveen. De organisatie bestaat, naast de stafdiensten uit drie pijlers: zwembad De Meerkamp, Sportservice en Sportfacility.

Vanwege het vertrek van onze collega zijn wij per direct op zoek naar een

Office Manager
24 – 32 uur per week

Als Office Manager ben je het visitekaartje van de organisatie, je ontvangt externen en bent veel in contact met de verschillende afdelingen en collega’s. Je bent de spil op kantoor en fungeert als rechterhand van de directeur. Dankzij jou verloopt alles soepel!

Wat zijn je werkzaamheden?
Als Office Manager ben je ondersteunend aan de directie en het MT. Je ontlast het team optimaal door het regelen van alle voorkomende operationele zaken waarbij je het belang, de prioriteit en de vertrouwelijkheid goed inschat.
De afspraken van de Directeur plan je efficiënt in de agenda, waarbij je rekening houdt met de relevantie en prioriteit. Je ondersteunt de Directeur bij de organisatie en voorbereiding van vergaderingen en bijeenkomsten, zoals de MT vergaderingen. Voor de MT vergaderingen verzorg je de notulen, je ziet dan ook uitdaging in een accurate vastlegging van de besluiten en andere zaken die worden besproken. Uiteraard bewaak je de actiepunten en zorg je voor de verspreiding en verzameling van vergaderstukken.
Schriftelijke correspondentie van in- en uitgaande stukken worden door jou verwerkt, daarbij heb je oog voor de huisstijl en maak je gebruik van jouw uitstekende kennis van de Nederlandse taal. Je gaat aan de slag met diverse administratieve en secretariële werkzaamheden zoals het contractbeheer, verbeteren van werkprocessen, het beantwoorden van de telefoon en de afhandeling daarvan, het ontvangen van gasten, bestellen van kantoorartikelen en het actueel houden van de administratie.
Kortom, je fungeert als onmisbare schakel in de organisatie als het gaat om operationele zaken en ondersteuning aan het management.

Wat zoeken wij?
Met jouw MBO+ werk- en denkniveau en een aantal jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie, voel jij je helemaal thuis in deze rol. Je krijgt er zelfs energie van!
Je weet goed om te gaan met office 365 en beheerst de Nederlandse taal zeer goed.
Wij zoeken een echte verbinder, die communicatief sterk is en de boodschap qua inhoud en stijl goed weet af te stemmen op de ontvanger.
Denken in oplossingen typeert jou, je gaat zeer effectief te werk, je bent dan ook zelfstandig en resultaatgericht. Je schakelt snel en proactief tussen de verschillende werkzaamheden door, waarbij je de focus op prioriteiten behoudt. Je hebt een hoge mate van organisatiesensitiviteit en integriteit, je gaat discreet te werk en weet op de juiste wijze om te gaan met vertrouwelijke informatie.
Natuurlijk ben je een sterk communicatief vaardige teamspeler, je stelt je betrouwbaar op, collegialiteit is voor jou belangrijk en je hebt een goede dosis humor.

Wat bieden wij?
Iedereen in beweging krijgen in Amstelveen, daar gaan we voor!
Met deze verantwoordelijke en afwisselende functie, maak je deel uit van ons enthousiaste en gedreven team wat opereert in een informele en prettige werkomgeving.
Wat betreft arbeidsvoorwaarden val je onder de Cao Zwembaden en is de functie ingedeeld in schaal 8, met een maximum van € 4.026,67 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 38 uur per week.
Je ontvangt 8% vakantietoeslag, 3% eindejaarsuitkering, een reiskostenvergoeding en we bieden je 27 vakantiedagen op jaarbasis. Tot slot hebben we een goede pensioenregeling bij het ABP en kan je op vrijwillige basis gebruik maken van diverse verzekeringen en voorzieningen.

Klinkt dit als een uitdaging waar jij enthousiast van wordt?
Zie jij uitdaging in deze functie? Kom in beweging, we nodigen je uit om te solliciteren. Mail je
motivatie en CV naar ter attentie van Frouke van Griensven – Senior Manager HR, onder vermelding van “vacature Office Manager”.

Overlegging van een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een vereiste om aangenomen te kunnen worden.

Meer vacatures

Senior Medewerker / Adviseur Human Resources
Meer informatie
Office Manager
Meer informatie
Medewerker Frontoffice
Meer informatie
Zweminstructeur 
Meer informatie
Medewerker Horeca
Meer informatie
Ga naar de inhoud