DutchEnglish
DutchEnglish
Overleg AmtelveenSport en Participe

Overleg AmstelveenSport en Participe Amstelland

Donderdag 3 maart is er een fysiek overleg geweest tussen de buurtsportcoaches van AmstelveenSport en de wijkcoaches van Participe Amstelland. Omdat beide organisaties in de afgelopen periode personeelswisselingen hebben gehad was de basis voor dit overleg kennismaking tussen alle coaches. Na de kennismaking werd er door de coaches meer de diepte in gegaan en is onder andere besproken hoe de samenwerking tussen beide organisaties aangehaald en versterkt kan worden met als doel om meer (kwestbare) Amstelveners in beeld en in beweging te krijgen. Er zijn meerdere concrete idee├źn en suggesties genoemd die onder andere de zichtbaarheid van beide organisaties in de Amstelveense wijken zal vergroten.

Afgesproken is om in de toekomst vaker overleg te plannen met alle buurtsportcoaches en wijkcoaches en ook om andere Amstelveense organisaties hierbij aan te laten sluiten.

Jullie zien ons snel in de wijken!

Delen:

Overleg AmtelveenSport en Participe

Meer nieuws

Nationale Buitenspeeldag

Nationale buitenspeeldag

Woensdag 8 juni is de Nationale buitenspeeldag. We komen tussen 14:00 en 16:00 uur naar twee locaties met de beweegbus. Kom je buitenspelen?

Zwem4daagse

Zwem4daagse

Doe van 21 tot en met 24 juni mee met de zwem4daagse en zwem met elkaar voor een ander.

De Kegel Family Fair Sportmarkt

AmstelveenSportmarkt

AmstelveenSport organiseert op zaterdag 25 juni 2022 de sportmarkt tijdens De Kegel Family Fair.

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen
Skip to content