DutchEnglish
DutchEnglish
Overleg AmtelveenSport en Participe

Overleg AmstelveenSport en Participe Amstelland

Donderdag 3 maart is er een fysiek overleg geweest tussen de buurtsportcoaches van AmstelveenSport en de wijkcoaches van Participe Amstelland. Omdat beide organisaties in de afgelopen periode personeelswisselingen hebben gehad was de basis voor dit overleg kennismaking tussen alle coaches. Na de kennismaking werd er door de coaches meer de diepte in gegaan en is onder andere besproken hoe de samenwerking tussen beide organisaties aangehaald en versterkt kan worden met als doel om meer (kwestbare) Amstelveners in beeld en in beweging te krijgen. Er zijn meerdere concrete idee├źn en suggesties genoemd die onder andere de zichtbaarheid van beide organisaties in de Amstelveense wijken zal vergroten.

Afgesproken is om in de toekomst vaker overleg te plannen met alle buurtsportcoaches en wijkcoaches en ook om andere Amstelveense organisaties hierbij aan te laten sluiten.

Jullie zien ons snel in de wijken!

Delen:

Overleg AmtelveenSport en Participe

Meer nieuws

Sportmaand

Doe van 26 september tot en met 30 oktober mee met de sportmaand.

Poeldag

Poeldag

NOC*NSF Nationale Sportweek afgesloten op en om de Poel.

Beach Event

Spectaculaire opening 17 september op het Stadshart

Zaterdag 17 september om 10:00 uur wordt de Nationale Sportweek spectaculair geopend op het tot strand omgetoverde Stadshart met een demo door de voormalig wereldkampioen beachvolleybal Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen.

Nationale Sportweek

Nationale Sportweek

Amstelveen is dit jaar host-city van de NOC*NSF Nationale Sportweek 2022.
10 dagen lang lekker veel sporten en bewegen; vrijdag 16 tot en met zondag 25 september 2022.

Beweegbus 2022

Kom buitenspelen

De scholen beginnen weer en dus komt na schooltijd de Beweegbus weer naar je toe.

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen

Nationale Sportweek Amstelveen | 16 t/m 25 september 2022

Amstelveen is dit jaar host-city van de NOC*NSF Nationale Sportweek 2022. In deze week kun je gratis meedoen met tal van sport en beweegactiviteiten. Ervaar wat sport met jou doet, ontmoet nieuwe mensen, maak kennis met sportaanbod en/of wordt lid van de sportclub die bij jou past! Je bepaalt zelf aan welke activiteiten je mee wilt doen en hoe vaak. De Nationale Sportweek is van vrijdag 16 tot en met zondag 25 september 2022. 

Klik hier voor een overzicht van de activiteiten tijdens de Nationale Sportweek.

Skip to content