#amstelveenbeweegt

Kom bij ons werken

Wij brengen Amstelveen in beweging

Senior Medewerker / Adviseur Human Resources

AmstelveenSport zet sport en bewegen in als middel, om bij te dragen aan een gezonde, sociale en vitale samenleving. Een enthousiaste groep medewerkers stimuleert alle inwoners van Amstelveen tot sport en bewegen. Het werkveld van sport en bewegen is boeiend en dynamisch.
AmstelveenSport is een verzelfstandigde BV, met als enig aandeelhouder de Gemeente Amstelveen. De organisatie bestaat, naast de stafdiensten uit drie pijlers: zwembad De Meerkamp, Sportservice en Sportfacility.

Het HR team bestaat uit de Senior Manager HR en de Medewerker HR & salarisadministratie, de personeelsplanning valt ook onder de afdeling.
Ter uitbreiding van ons team en met het aankomende pensioen van de medewerker HR in mei 2025, zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor de functie van:

Senior Medewerker / Adviseur Human Resources
24-32 uur per week

Wat zijn je werkzaamheden?
Als Senior Medewerker / Adviseur HR heb je een veelzijdig takenpakket, de functie is allround en afwisselend met veel ruimte voor eigen inbreng. Zo ben je het eerste aanspreekpunt voor medewerkers en leidinggevenden en geef je gevraagd en ongevraagd advies over diverse HR gerelateerde zaken.
Je hebt een belangrijke signalerende rol naar de Senior Manager HR toe en draagt bij aan de diverse HR projecten. Momenteel wordt er een nieuw zwembad aangebouwd ter uitbereiding van onze locatie De Meerkamp, dit betekent uiteraard ook een uitbreiding in personeel.
Tevens ben je verantwoordelijk voor:

  • Het verzorgen van de gehele personeelsadministratie, inclusief het opstellen van arbeidsovereenkomsten, bevestigingen en andere documenten;
  • De inrichting van de digitale personeelsdossiers;
  • De salarisadministratie besteden we momenteel deels uit, we zitten midden in dat traject. Je bent verantwoordelijk voor de maandelijkse aanlevering van salarismutaties;
  • Het aanleveren van managementinformatie, zoals verzuimcijfers, fte, verlofstanden, de signalering van aflopende contracten, WKR kosten;
  • Het verzorgen van de onboarding van medewerkers;
  • Het contact met de arbodienst, verzuimbegeleiding en het opstellen van de benodigde documenten t.b.v. de verzuimregistratie;
  • De werving en selectiegesprekken van verschillende operationele functies.

Wat zoeken wij?
Wij zoeken een ervaren Senior Medewerker HR die uitdaging ziet om samen te werken aan de verdere professionalisering van de HR processen. Binnen de afdeling wordt het zeer gewaardeerd wanneer je het initiatief neemt en meedenkt. Er is ruimte voor eigen ontwikkeling en groei binnen de functie.
Je hebt een afgeronde HR opleiding (MBO+ of HBO), daarbij een aantal jaar werkervaring in een soortgelijke functie en toe aan je volgende stap binnen het HR vak. Uiteraard beschik je over de nodige kennis van de HR gerelateerde wet- en regelgeving. Met jouw kennis en ervaring weet jij als vraagbaak voor je collega’s het antwoord op (bijna) alle vragen!
Uiteraard weet je goed om te gaan met vertrouwelijke zaken, je bent discreet en communicatief sterk. Je werkt nauwkeurig en weet prioriteiten te stellen. Collegialiteit is voor jou belangrijk en je hebt een goede dosis humor.

Wat bieden wij?
Wij bieden een uitdagende en afwisselende baan in een gedreven team wat opereert in een sportieve en informele omgeving. Wat betreft arbeidsvoorwaarden val je onder de Cao Zwembaden en is de functie ingedeeld in schaal 9, met een maximum salaris van € 4.480,96 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 38 uur per week. Je ontvangt 8% vakantietoeslag, 3% eindejaarsuitkering, een tegemoetkoming in reiskosten en we bieden je 27 vakantiedagen op jaarbasis.
Tot slot hebben we een goede pensioenregeling en kan je op vrijwillige basis gebruik maken van diverse verzekeringen en voorzieningen.

Ben je enthousiast geworden?
Kom jij in beweging en zie jij uitdaging in deze functie? Dan nodigen we je uit om te solliciteren. Mail je
motivatie en CV naar t.a.v. Frouke van Griensven – Senior Manager HR, onder vermelding van “vacature Senior Medewerker  / Adviseur HR”.

Overlegging van een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een vereiste om aangenomen te kunnen worden.

Meer vacatures

Senior Medewerker / Adviseur Human Resources
Meer informatie
Office Manager
Meer informatie
Medewerker Frontoffice
Meer informatie
Zweminstructeur 
Meer informatie
Medewerker Horeca
Meer informatie
Ga naar de inhoud