DutchEnglish
DutchEnglish
Amstelveen Sportgala
Amstelveen Sportgala


Amstelveen SportGala

Het Amstelveen Sportgala is traditiegetrouw de plek waar Amstelveense kampioenen worden gehuldigd. De prijs voor Sporter en Talent van het Jaar worden uitgereikt. Nieuw dit jaar is de verkiezing van Coach van het Jaar. Uiteraard wordt de Peter Post Oeuvreprijs uitgereikt en worden de Vereniging en een Vrijwilliger van het Jaar in het zonnetje gezet.

Het Amstelveen SportGala vindt plaats op vrijdagavond 10 februari 2023 in het Hermann Wesselink College. Het belooft een feestelijk en chique avond te worden, het thema en de dresscode zijn dan ook “black/blue with a touch of gold”

Maak voor het aanmelden van een kampioen, talent, verenigingen, coach of vrijwilliger hieronder een keuze.  Coaches kunnen nog aangemeld worden tot en met vrijdag 20 januari 2023. Door een technisch probleem zijn de inzendingen van de coaches niet binnengekomen, daarom verzoeken we je de inzending van de coaches opnieuw in te sturen. Hartelijk dank daarvoor.

Amstelveense kampioenen

Wij zijn trots op onze Amstelveense sportkampioenen. Wij huldigen de  kampioenen en maken de Sporter van het Jaar bekend tijdens het Amstelveen Sportgala. Dit jaar huldigen we maar liefst de kampioenen van drie jaren: 2020, 2021 en 2022. Uit de kampioenen van 2022 wordt de Sporter van het Jaar 2022 gekozen.

Amstelveense Talenten

Amstelveense talenten verdienen een plek op het podium. Tijdens het Amstelveen Sportgala wordt het Talent van het Jaar 2022 bekend gemaakt. Ken jij een talent, meld deze aan:

Vereniging van het jaar

Jouw club verdient het om Vereniging van het Jaar te zijn. Meld je vereniging aan en maak kans op de verenigingsprijs.

Coach van het jaar

Zonder coaches geen sporters en talenten. Dit Sportgala wordt voor het eerst de Coach van het Jaar gehuldigd. Aanmelden van jouw coach kan nu. 

Vrijwilliger van het jaar

Een vereniging kan niet bestaan zonder vrijwilligers. Ken jij een vrijwilliger van een vereniging die het verdient om in het zonnetje gezet te worden als Vrijwilliger van het Jaar, meld deze dan aan.

Naar de inhoud springen