Amstelveen Sportgala
Amstelveen Sportgala


Aanmelden Vereniging

Sportvereniging van het Jaar

Tijdens het Amstelveen Sportgala op vrijdag 10 februari 2023 wordt de prijs voor de sportvereniging van het jaar uitgereikt. Meld jouw vereniging aan en maak kans op de titel  “Sportvereniging van het Jaar”  en win een cheque van € 2.500 euro én een grote wisselbeker voor je vereniging. Deze prijs wordt beschikbaar gesteld door de gemeente Amstelveen.

Motivatie

Stuur via onderstaand formulier je motivatie in. Maak een overzicht van maximaal drie A4-tjes met daarin wat jouw vereniging in 2022 heeft gedaan op het gebied van:
  • samenwerking met andere verenigingen dan wel organisaties om elkaar te versterken (omschrijf hoe deze samenwerking vorm gegeven is en wat het jullie samen oplevert);
  • het betrekken van kwetsbare en/of eenzame jongeren, senioren of mensen met een handicap bij de vereniging (omschrijf deze activiteiten en vertel waarom je dit als vereniging belangrijk vindt);
  • een samenwerkingsproject waarin school en/of de buurt centraal stond (omschrijf de samenwerking);
  • speciale aandacht voor topsporttalenten (omschrijf hoe je dat doet);
  • betrekken van Amstelveners met een minimum inkomen (geef aan hoe je dat doet);

De jury

  • De jury bestaat uit sportwoordvoerders van de gemeenteraad en beleidsmedewerker sport van de gemeente Amstelveen; Tjipke Bokma. De Jury staat onder leiding van Heleen van Ketwich Verschuur, directeur AmstelveenSport.

Aanmelden Vereniging

Insturen kan tot en met vrijdag 23 december 2022

Naar de inhoud springen