DutchEnglish
DutchEnglish

#amstelveenbeweegt

Sportmaand

Jongeren die nog geen lid zijn van een vereniging maken kennis met sporten bij een sportvereniging van 26 september tot en met 30 oktober 2022

De gemeente Amstelveen en AmstelveenSport willen in het kader van “gezonde jongeren bewegen meer” jongeren die nog niet in clubverband sporten, aanmoedigen te gaan bewegen en sporten. Dit om een gezonde levensstijl bij deze groep te stimuleren. De gemeente en AmstelveenSport willen deze jongeren kennis laten maken met andere vormen van sport om zo een duurzaam actieve levensstijl te ontwikkelen. 

Sportmaand 2022

Van 26 september tot en met 30 oktober 2022 kunnen jongeren, uit groep 7 en 8 van het basisonderwijs en klas 1 en 2 van het voortgezet onderwijs, die nog niet in clubverband sporten kennis maken met het sporten binnen een Amstelveense sportvereniging

Verenigingen

Amstelveense sportverenigingen voor de sportmaand van 26 september tot en met 30 oktober 2022 kunnen zich tot en met 10 mei 2022 aanmelden. Er kunnen een beperkt aantal verenigingen meedoen aan de sportmaand. Schrijf je daarom nu alvast in. Vol = vol.

Sport je mee?

Leerlingen uit groep 7 en 8 van het basisonderwijs en klas 1 en 2 van het voortgezet onderwijs kunnen zich vanaf 30 mei 2022 aanmelden.

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen
Skip to content