#amstelveenbeweegt

Sport Support

Verenigingsondersteuning door AmstelveenSport  

De vitale sportvereniging: een kwalitatief sterk, veilig en toegankelijk sportaanbod voor iedereen

Promoot jouw sport en jouw club

Lift mee op de exposure van de succesvolle evenementen van AmstelveenSport. Sluit je aan bij een van de Sport Experiences of bij een sport specifiek evenementen.

Amstelveen Sportgala, vrijdag 9 februari 2024
Poeldag, zondag 26 mei 2024
AmstelveenBeach 15 juni t/m 27 juni 2024
Sport Experience, tijdens AmstelveenBeach, datum nog onder voorbehoud.
Nationale Sportweek, vrijdag 20 t/m zondag 29 september 2024

Mail voor meer informatie naar

Clinics bij scholen en naschoolse activiteiten

AmstelveenSport organiseert elk schooljaar verschillende clinic blokken bij scholen. Tijdens deze blokken laten de verenigingen de leerlingen kennis maken met hun sport.
Daarnaast zijn wij ook betrokken bij Kangoeroe Kik.
Tijdens dit project verzorgen verenigingen direct nadat de school uit is clinics voor kinderen. Dit is een project vanuit de gemeente.

 Wil jouw sportorganisatie clinics of kennismakingslessen geven tijdens de gymles op basisscholen of naschoolse activiteiten ? Neem dan contact met ons op.

Verenigingscafé

Drie keer per jaar vind het Verenigingscafé plaats. 

Tijdens het verenigingscafé  bieden wij je handvaten aan om  te anticiperen bij verenigingsproblematiek maar brengen we ook het gesprek op gang tussen de verenigingen, om zo samen tot de oplossing te komen.  

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je namens je vereniging of (sport) organisatie op de hoogte gehouden worden van de activiteiten en ondersteuning van AmstelveenSport, haar partners en het Verenigingscafé? Meld je via het formulier aan voor de nieuwsbrief. 

Vermeld je sportaanbod in ‘Vind je sport’

Zet je sportaanbod op onze website. Het is gratis en de website van de gemeente Amstelveen linkt bij het kopje “sport” door naar onze pagina. Klik hier om te zien of jouw sportaanbod al op ‘Vind je sport’ staat. Klik op de knop ‘aanmelden Vind je sport’ als je jouw vereniging wilt toevoegen of als je wijzigingen op jouw vermelding wilt doorgeven.

Meld je evenement aan

Organiseert jouw vereniging een leuk sportevenement? Stuur het evenement in, dan zetten wij het op onze agenda. Ook zullen wij het voor jou insturen naar visitamstelveen.nl  en zetten wij het op onze digitale schermen.  Onder evenementen verstaan wij grote en middelgrote Amstelveense evenementen die toegankelijk zijn voor iedere inwoner van Amstelveen als deelnemer of toeschouwer. Klik op onderstaande knop om een evenement aan te melden.

Sport en Cultuur kaart Amstelveen

Je kunt je vereniging promoten door mee te doen aan Sport & Cultuur Amstelveen. In dit sportkennismakingsprogramma voor kinderen van de basisschool en klas 1 en 2 van het voortgezet onderwijs werkt AmstelveenSport nauw samen met het onderwijs en vele sportverenigingen en particuliere aanbieders van sport, cultuur en natuuractiviteiten.  Contactgegevens: 088-5387021

Ga naar de inhoud